Články autora: Jana Jenšíková

Jitka Haubová: Chceme být inovačním hubemICC ČR se nově zaměří i na digitalizaci a ESG

thumbnail

Zatímco Mezinárodní obchodní komora letos slaví 105 let od svého založení, její česká součást – Národní výbor ICC ČR – je z tohoto pohledu mladá, je jí teprve 25 let. I tak se jí daří získávat ve společnosti sto sedmdesáti zemí z celého světa respekt. Důkazem toho je například fakt, že jí nedávno pařížská centrála ICC svěřila realizaci nového projektu, který se zaměří na integraci ESG strategie do služeb Mezinárodní obchodní komory. I o tom jsme mluvily s Jitkou Haubovou, předsedkyní ICC ČR.

Štítky Rozhovory, Nové technologie, Mezinárodní obchod, ICC, Inovace, ESG

číst celý článek

Eva Poláchová: Role inovátora mě baví a naplňujeInovace musí jít ruku v ruce s udržitelností

thumbnail

„Pro každého podnikatele je důležité vědět, že za ním jeho lidé stojí a jsou ochotni přijmout a naplnit jeho vizi. Inovace mají smysl, pokud spolupracovníky motivují a vezmou je za své, bez toho může být vaše myšlenka úžasná, ale v život ji neproměníte,“ zdůrazňuje na úvod našeho interview Eva Poláchová, členka představenstva dvou našich významných pojišťoven – ČPP a Kooperativy ze skupiny Vienna Insurance Group. Ví o tom své, protože inovacemi se zabývá celý svůj profesní život.

Štítky Rozhovory, Finance a pojištění, Inovace, Nové technologie, ČPP

číst celý článek

Jan Kubata: Potenciál brněnského výstaviště pro mezinárodní obchod je obrovskýPojďme ho společně využít

thumbnail

„Veletrhy vnímám jako důležitý nástroj na podporu mezinárodních obchodních vztahů, který umožňuje firmám rozšířit působení na globálním trhu a najít nové příležitosti,“ říká Jan Kubata, generální ředitel společnosti Veletrhy Brno, která patří k významným veletržním správám ve střední Evropě. Ročně se v její režii na brněnském výstavišti odehrávají desítky akcí, na něž míří statisíce návštěvníků.

Štítky Veletrhy, Mezinárodní obchod, BVV

číst celý článek

Jitka Haubová: We want to be an innovation hubICC Czech Republic will also focus on digitization and ESG

thumbnail

While the International Chamber of Commerce is celebrating its 105th anniversary this year, the National Committee of the ICC CR is only 25 years old. Meanwhile, the Czech branch has a strong position among the 170 branches across the globe. One example: the ICC’s Paris-based HQ recently assigned the Czech branch with a new project focusing on the integration of ESG strategy into the ICC’s services. We talked about this and many more with Jitka Haubová, Chairwoman of the ICC Czech Republic.

číst celý článek

Eva Poláchová: I find the role of innovator enjoyable and fulfillingInnovation must go hand in hand with sustainability

thumbnail

"For every entrepreneur, it is important to know that their people stand behind them and are willing to accept and fulfill their vision. Innovation makes sense if it motivates your co-workers and if they embrace it. Without that, you won't bring your idea to life, regardless of how amazing it may be," emphasizes Eva Poláchová, member of the board at two of our major insurance companies, namely ČPP and Kooperativa from the Vienna Insurance Group. Mrs. Poláchová has dealt with innovation throughout her whole career, so she is well familiar with the topic.

číst celý článek
1 2 3 4 11 20 30 39

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.