Finance a pojištění

We.tradeV jednoduchosti je krása

Elektronický portál we.trade již využíváme téměř rok a stejně tak náš tuzemský obchodní partner. Na tomto způsobu vypořádání si ceníme především jednoduchosti a bezpečnosti. A musím dodat, že registrace do portálu byla zcela zdarma. Naší firmě nahradil složité jištění platby směnkou od našeho odběratele. Zajímalo by nás, ve kterých dalších situacích je možné we.trade využít jak v ČR, tak v zahraničí? Ing. Ivan Petránek, finanční ředitel-prokurista společnosti Igepa velkoobchod papírem spol. s r. o.

Štítky ICT, KB

číst celý článek

Simplea Point = Partners expandují na Slovensko

thumbnail

Skupina Partners zahajuje zahraniční expanzi a jejím prvním krokem je Slovensko, kde bude působit pod značkou Simplea. Ta v srpnu získala licenci Slovenské národní banky a do konce roku začne klientům nabízet své služby, a to prostřednictvím postupně budované sítě kamenných franšízových poboček, tzv. Simplea Pointů, obdoby českých Partners Marketů. Za první rok jich plánuje vybudovat padesát, v průměru s pěti zaměstnanci na pobočku. Hovořili jsme o tom s Peterem Michajlovem, který stojí v čele rozvoje skupiny Simplea na Slovensku.

Štítky Slovensko, Partners, Simplea

číst celý článek

Lucie Jurníčková: Chceme, aby byl český senior rentiérem, nikoli důchodcem

thumbnail

Letos v červnu se na našem trhu s penzijním spořením objevil nový subjekt – penzijní společnost Rentea, která je součástí finanční skupiny Partners. Jednu ze zákonem stanovených podmínek, a to, že počet účastníků u penzijní společnosti musí po uplynutí 24 měsíců ode dne zahájení provozu dosahovat alespoň 10 000, splnila za pouhé dva měsíce. Na další informace jsme se zeptali Lucie Jurníčkové, členky představenstva a produktové manažerky této penzijní společnosti.

Štítky Partners, Rentea

číst celý článek

Jaroslav Besperát: V krizi všichni hledáme ostrov stability a důvěryTakovou pojišťovnu budujeme už čtvrt století

thumbnail

Pokud platí, že hodnotu a kvalitu prověří krizová situace, pak Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) prošla koronavirovou krizí bez ztráty květinky a s hlavou vztyčenou. S jejím generálním ředitelem Jaroslavem Besperátem jsme si povídali v době, kdy si na své konto aktuálně připsala další vavříny v prestižní soutěži Zlatá koruna: zlato v kategorii Pojištění podnikatelů a průmyslu a dvě bronzové trofeje za pojištění pro podnikatele Simplex a Autopojištění Combi Plus. Navzdory pandemické krizi zaznamenává ČPP i po stránce celkových hospodářských výsledků velmi úspěšný rok a stále patří mezi nejrychleji rostoucí z TOP desítky českých pojišťoven. O jejím šéfovi se ví, že rád vyhrává. Jaký je jeho recept na vítězství?

Štítky ČPP

číst celý článek

Tomáš Gross: Češi mají víc peněz, ale jejich finanční gramotnost se nelepší

thumbnail

Společnost Partners je na českém trhu finančního poradenství už tradiční značkou. Hlavní odpovědností jednoho z jejích ředitelů, Tomáše Grosse, je další rozvoj. Ať už jde o zvyšování podílu na trhu nebo vymýšlení nových synergií, jako jsou například spolupráce s vysokými školami či aktivity v oblasti podpory finanční gramotnosti. Jako jeden z nejzkušenějších lidí ve firmě působí Tomáš Gross také jako supervizor při výběrovém řízení nových kolegů-poradců. „Snažím se být velmi přísný, abychom do našich řad nabírali opravdu kvalitní a motivované lidi,“ vysvětluje.

Štítky Partners, Investice

číst celý článek
1 8 9 10 11 12 13 14 21 31 41

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.