Finance a pojištění

V nouzi poznáš přítele

thumbnail

Optimistické prognózy, se kterými vstupovala naše ekonomika do letošního roku, zásadně ovlivnil a ještě ovlivní koronavirus COVID-19. Rychlost, s jakou dopadl nejen na celosvětové dění, ale i na globální ekonomiku, demonstruje provázanost a zranitelnost současného světa. Pro překonání tohoto nelehkého období je důležitý i zodpovědný přístup bank ke svým klientům.

Štítky KB

číst celý článek

O finančním poradenství a jazzu

thumbnail

Josef Uchytil má zajímavou minulost, která jej původně vedla zcela jiným směrem. Vystudoval Matematicko-fyzikální Fakultu Univerzity Karlovy v Praze, obor výpočtová matematika, a k tomu navíc Konzervatoř Jaroslava Ježka v oboru jazzová skladba. Hudba jej dovedla až na palubu zámořských lodí, kde v mládí vystupoval. Dnes hraje v nejrůznějších jazzových kapelách, protože hudba k jeho životu neodmyslitelně patří. Stejně tak jako finanční poradenství, ke kterému ho přivedla zodpovědnost k rodinnému životu, touha vrátit se z Prahy zpět do českého ráje a potřeba pocitu svobody.

Štítky Partners

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.