Finance a pojištění

Jak zvýšit energetickou soběstačnost firem

Naše firma, asi jako všechny ostatní, v posledních měsících čelí enormnímu zvyšování cen energií. Zejména cena elektřiny je pro nás stěžejní. Zaznamenal jsem, že KB poskytuje svým firemním klientům nabídku komerční instalace fotovoltaické elektrárny. Pro jaké firmy je tato nabídka vhodná a co konkrétně představuje? Ing. Štěpán Rybář, finanční ředitel, ECO Finance Group s.r.o.

Štítky Environment, Fotovoltaika, KB

číst celý článek

EGAP loni pomohl českým exportérům vyvážet do rekordních 54 zemí

thumbnail

Exportní pojišťovna EGAP v roce 2021 podpořila české exportéry a investory na dosud nejvyšším počtu zahraničních trhů. Pojistila či zaručila vývoz tuzemských firem do 54 zemí světa, a v tomto ohledu byl překonán rok 2020, kdy to bylo 47 trhů. Celkově pojišťovna loni uzavřela 251 pojistných smluv v objemu 34 miliard korun. Loňské hospodaření zakončila ziskem 442 milionů korun.

Štítky Pojištění, Export, EGAP

číst celý článek

Role KB zůstává klíčová i po ukončení covidových programů

thumbnail

Při podpoře podnikatelů a firem z celé republiky, které ekonomicky postihla pandemická situace, sehrála Komerční banka stěžejní úlohu. V rámci tzv. covidových programů podpořila od dubna 2020 do konce prosince 2021 přes 3600 podnikatelů a firem, jimž poskytla 26,2 miliardy korun. Jen v programu COVID III jsme zprostředkovali podporu ve výši 17,8 miliardy korun, tedy nejvíc ze všech tuzemských bank.

Štítky KB

číst celý článek

Aplikace PayPhone udělá z mobilu platební terminálIdeální řešení pro ty, kterým klient platí kartou spíš výjimečně, pro pracovníky v terénu, pro rozvoz zboží nebo třeba pro sezonní podnikání.

thumbnail

Platební terminály v mobilu jsou novinkou na trhu. Díky nim mohou vaši zákazníci jednoduše zaplatit přiložením své karty přímo k vašemu mobilnímu telefonu. O podmínkách a výhodách této služby hovoříme se zástupkyní Komerční banky Janou Lidickou ze segmentu malého podnikání.

Štítky KB

číst celý článek

Ondřej Hatlapatka: Lidé potřebují vizi a jistotuTaké pro stáří!

thumbnail

Ředitel VIP poradenské kanceláře finančně poradenské společnosti Partners v Brně Ondřej Hatlapatka potvrzuje, že covidová zkušenost přinesla změny i v postojích lidí k financím. „Doba je efektivnější, mnoho procesů se zlepšilo, zjednodušilo. Hlavní ale je, že lidé začali sami aktivně víc přemýšlet nad tím, co dělat se svými penězi. Jak tvořit rezervu? Co pak s ní? Kam investovat, abychom své peníze ochránili před inflací? Jak si zajistit bohaté stáří? A my jim pomůžeme najít variantu, jak na to.“

Štítky Partners

číst celý článek
1 5 6 7 8 9 10 11 21 31 41

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.