AMSP ČR: Nekalé praktiky nestrpíme. Obraťte se na naše SOS!

Publikováno

AMSP ČR se rozhodla zahájit řízení proti společnosti Telefonní seznam České republiky a Slovenska s.r.o., a to z důvodu nekalých praktik této společnosti. Na žádost řady podnikatelů se celou záležitostí začal zaobírat tzv. SOS útvar asociace sloužící jako hot linka první pomoci podnikatelům, kteří se dostanou do problémů vlivem systémové šikany, zneužívání dominantního postavení nebo se stávají terčem nekalých praktik.

Asociace současně upozorňuje podnikatele, aby dbali zvýšené opatrnosti při proplácení faktur společnosti Telefonní seznam České republiky a Slovenska s.r.o jako poskytovateli služeb, který uveřejní podnikatele jako zákazníka v oborovém a abecedním telefonním seznamu mobilniseznam.com, jakož i listinném telefonním seznamu České republiky a Slovenska. Tato společnost prokazatelně rozesílá faktury mající všechny náležitosti daňového dokladu za poskytnutí výše uvedených služeb s tím, že na této listině se na zadní části nachází nabídka k uzavření smlouvy, která je uzavřena okamžikem úhrady částky uvedené na faktuře.

AMSP ČR zároveň vyzývá další postižené podnikatele, kteří již od této společnosti podvodné faktury uhradili, a uzavřeli tak smlouvu o poskytování služeb, aby kontaktovali SOS útvar AMSP ČR sos@amsp.cz za účelem připojení se k řízení vedenému proti výše uvedené společnosti.

Zdroj: AMSP ČR

Celý článek najdete v tištěné verzi TRADE NEWS 1/2018 na str. 8.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.