Články z regionu: Afrika

thumbnail Maroko thumbnail Keňa thumbnail Mali thumbnail Nigérie thumbnail Jihoafrická republika thumbnail Tunisko thumbnail Egypt thumbnail Alžírsko thumbnail Senegal thumbnail Tanzánie thumbnail Angola thumbnail Etiopie thumbnail Gabon thumbnail Ghana

Jak jsme pomohli na svět pěknému projektu v EgyptěOd prvního setkání až k realizaci

thumbnail

Komerční banka má prokazatelné zkušenosti z afrického kontinentu, kde již úspěšně financovala kontrakty českých vývozců. Za jejího přispění v Africe vznikl nový přístav v Tunisu, letiště v Senegalu i nemocnice v Gabonu. Možná i toto hrálo svou roli, když jsme se zhruba před rokem sešli s firmou Sigma Group z moravského Lutína a diskutovali o tom, jak bychom mohli jako banka podpořit jejich exportní projekty.

Štítky Environment, KB, Egypt

číst celý článek

Tomáš Rousek: V Egyptě se snoubí arabská pohostinnost a africká srdečnost Obchod zde je běh na dlouhou trať, ale vyplatí se

thumbnail

Ačkoli nyní egyptská ekonomika prochází zkouškou, stomilionová země s mladou a rostoucí populací, strategickou pozicí pro globální obchod a velkými ambicemi v mnoha směrech nabízí stále bezpočet příležitostí pro naše exportéry a investory. Jak říká ředitel zahraniční kanceláře CzechTrade v Káhiře Tomáš Rousek: „Kdo si navíc začne budovat v Egyptě pozice nyní, získá před ostatními náskok. Protože jestli je v Africe pro úspěšný obchod něco opravdu potřeba, pak je to trpělivost a dlouhodobé budování osobních kontaktů.“ Hovoříme s ním krátce po úspěšné misi českých vodohospodářů v Káhiře, kterou zorganizoval CzechTrade ve spolupráci s Velvyslanectvím ČR v Káhiře.

Štítky Egypt, CzechTrade

číst celý článek
1 2 3 4 6 9 11

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.