Články z regionu: Asie

thumbnail Čína thumbnail Japonsko thumbnail Vietnam thumbnail Indie thumbnail Rusko thumbnail Kazachstán thumbnail Malajsie thumbnail Indonésie thumbnail Vietnam thumbnail Filipíny thumbnail Jižní Korea thumbnail Brunej thumbnail Singapur thumbnail Laos thumbnail Thajsko thumbnail Myanmar thumbnail Severní Korea thumbnail Macao thumbnail Hongkong thumbnail Pákistán thumbnail Kazachstán thumbnail Írán thumbnail Bhútán thumbnail Tchaj-wan thumbnail Ázerbájdžán thumbnail Gruzie thumbnail Kyrgyzstán thumbnail Kambodža thumbnail Mongolsko

Příležitosti pro české firmy v Mongolsku

thumbnail

Těžební průmysl a energetika Těžba surovin je pro Mongolsko stěžejní a vláda usiluje o těžbu doposud netěžených zdrojů. Zde se mohou uplatnit dodávky důlní techniky a technologií či odborných služeb. Vládním cílem je také větší energetická soběstačnost. Mongolsko vyrábí většinu své energie v…

Štítky Mongolsko

číst celý článek

Korunka jako začátek cesty kolem světa

thumbnail

Návštěva společnosti Šenýr Bijoux v Jablonci nad Nisou by pravděpodobně pro nejednu dívku či ženu znamenala splnění tajného přání. Kde jinde se vám poštěstí spatřit hned několik třpytivých korunek královen krásy najednou, prohlédnout si je zblízka či dokonce vyzkoušet?

Štítky Čína, CzechTrade

číst celý článek

Josef Šimeček: Poptávka z Východu roste

thumbnail

Zatímco většina Evropské unie žije dekarbonizací, země jako Rusko, Čína a státy jihovýchodní Asie našlapují s ohledem na hospodářský růst a sociální klima kolem restrukturalizace svého energetického mixu zatím opatrně. Proto se nejzajímavější odbytiště společnosti Hansen Electric, čerstvého nositele ocenění Exportní cena DHL UniCredit Bank v kategorii středně velká společnost, nacházejí právě v těchto regionech.

Štítky Energetika, Čína, Rusko

číst celý článek

Maggie Chou: Tchajwanci jsou velmi produktivní, nebojte se tu podnikat

thumbnail

Maggie Chou je jedna z těch žen, které se nebojí jít „po hlavě“ do něčeho, čemu věří, a navíc dokážou skloubit rodinu s malými dětmi s vedením firmy. Když v roce 2005 potkala na konferenci švédského experta na budování týmů a personalistiku Mårtena Runowa, zakladatele a majitele mezinárodní společnosti Performia, uvědomila si, že právě tohle je její šálek čaje, a založila pobočku Performie na Tchaj-wanu. V rozhovoru nám prozradila, jací vlastně Tchajwanci jsou, v čem se liší od Evropanů nebo čeho se dá při podnikání s nimi využít.

Štítky Tchajwan, Personalistika

číst celý článek

Korea na rozcestí

thumbnail

Za posledních šedesát let urazila Jižní Korea velký kus cesty a dosáhla výrazných ekonomických úspěchů. Stále se dynamicky vyvíjí a v současnosti naráží na hranice extenzivního růstu, který ji až doposud táhl. Její společnost bude rychle stárnout, jelikož mladí nemají především z finančních důvodů zájem zakládat rodiny. Nové generace Korejců již netouží usilovně pracovat pro jedinou firmu celý život a trávit v ní veškerý svůj čas jako jejich rodiče. Mladí si naopak rádi užívají života a bohatství, které zajistily předchozí generace. Kam tento vývoj povede v budoucnosti, je důležitá otázka, kterou si v Koreji kladou nejen politici a podnikatelé.

Štítky Jižní Korea

číst celý článek
1 8 9 10 11 12 13 14 17 24 32

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.