Švédsko

Bezpečnost, konkurenceschopnost, transformaceŠvédsko navazuje na české předsednictví EU

thumbnail

I při svém nabitém programu spojeném se švédským předsednictvím Radě EU si velvyslanec Švédska v České republice Fredrik Jörgensen našel čas na rozhovor pro TRADE NEWS. Hovoříme s ním o prioritách švédského předsednictví, důležitosti inovací v evropské ekonomice, česko-švédských obchodních vztazích a blízkosti našich dvou národů.

Štítky Švédsko

číst celý článek

Štěstí Seveřanů v práci spočívá ve svobodě, respektu a téměř chybějící hierarchii, shoduje se Švéd, Finka a Nor

thumbnail

V čem se liší severské státy od zbytku Evropy? A proč podle průzkumů jsou právě zaměstnanci severských firem jedni z nejšťastnějších na světě? Nejen o tom jsme si povídali s Mårtenem Runowem ze Švédska, Eva-Maijou Ahokas z Finska a Ivarem Bruvollem z Norska. Co je spojuje? Všichni tři jsou zakladateli a řediteli poboček společnosti Performia International, která již tisícovky šéfů firem po celém světě naučila, jak si vybudovat produktivní a úspěšný tým.

Štítky Skandinávie, Personalistika

číst celý článek

Příležitosti pro české firmy ve Švédsku

thumbnail

Energetika Švédsko i nadále usiluje o prvenství v bezuhlíkových technologiích v energetickém mixu, proto bude ekonomická obnova zaměřena primárně na zelené příležitosti. Nicméně právě rostoucí trend výstavby větrných elektráren a nestálost jejich dodávek do distribuční sítě představuje obrovskou…

Štítky Švédsko

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.