Články se štítkem: Dánsko

Søren Kelstrup: Máme k sobě hodně blízko

thumbnail

„Češi jsou přátelští a pohodoví lidé se smyslem pro humor,“ říká Søren Kelstrup a dodává, že to je jedna z věcí, které nás spojují. V rozhovoru pro TRADE NEWS bilancuje česko-dánské obchodní vztahy, vyjmenovává perspektivní oblasti spolupráce a popisuje také několik kooperací mezi našimi zeměmi na regionální úrovni.

Štítky Dánsko

číst celý článek

Dánové neradi riskujíS asertivitou daleko nedojdete

thumbnail

Jako podnikatelé jsou Dánové spíše konzervativní a formální. Vystupují většinou velmi seriózně a zaujmou vás i svou pracovitostí. Až na výjimky jim není vlastní agresivita, jsou spíše opatrní a neradi riskují. Nemají rádi asertivní jednání svých partnerů, urazí je i přílišné sebevědomí či nadřazené vystupování.

Štítky Dánsko

číst celý článek

Příležitosti pro české firmy v Dánsku

thumbnail

Energetika Jakkoliv je Dánsko předním výrobcem komponent pro větrné elektrárny, domácí výrobní kapacity dostatečně nepokrývají rostoucí poptávku po bezemisních technologiích. Do budoucna bude kladen větší důraz na budování nezbytných kapacit pro ukládání energie produkované solárními a větrnými…

Štítky Dánsko

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.