Články se štítkem: ON

Města musí být chytřejšíE.ON u zrodu konceptu smart cities v ČR

thumbnail

Dnes žije víc než polovina světové populace ve městech a nejpozději v roce 2050 to podle OSN bude celých 70 procent obyvatel zeměkoule, což už je neuvěřitelné číslo. Před městy tedy stojí obrovská výzva: fungovat lépe, ale s nižšími náklady, uspět v globálně propojené ekonomice a zajistit udržitelné životní prostředí pro své obyvatele. Jak na to? Budou chytřejší!

Štítky E, ON, smart cities

číst celý článek

36 000 000. Tolik vloží E.ON do rozvoje elektromobility v ČR

thumbnail

V příštích letech byste měli na českých silnicích vidět stále častěji elektromobily a automobily na alternativní paliva. K dosažení tohoto cíle, který bude mít pozitivní dopady nejen na naše životní prostředí, ale měl by také snížit závislost České republiky na ropě, má pomoci i národní akční plán čisté mobility. Ve výsledku však bude záležet hlavně na každém z nás. S velkorysým projektem v objemu 36 milionů korun přichází společnost E.ON Česká republika, která začíná s výstavbou sítě dobíjecích stanic pro vozidla na elektrický pohon. Právě omezená délka dojezdu totiž nejvíc limituje jejich širší využití.

Štítky E, ON, Elektromobily

číst celý článek

Tomáš Hartl: Výrobcům zelené energie přinášíme jistotu a stabilitu

thumbnail

Je známo, že společnost E.ON dodává svým zákazníkům více než dvacet procent elektřiny vyrobené výhradně z obnovitelných zdrojů (OZE) a je jedničkou na trhu ve výkupu této elektřiny v České republice. Pokud porovnáme uplynulých sedm let, jde více než o čtyřnásobný nárůst. Společnost myšlenku šetrné energie dlouhodobě podporuje nejen řadou vlastních marketingových aktivit nebo speciální nabídkou zelených tarifů, ale také právě aktivním výkupem zelené elektřiny od domácích výrobců. Právě na toto téma hovoříme s Tomášem Hartlem ze společnosti E.ON Energie.

Štítky Energetika, Obnovitelné zdroje, Zelená energie, E, ON

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.