Články se štítkem: Partners

Energetická náročnost je koulí na noze a ceny se zpátky dolů nevrátí, říká ekonom Partners Martin Mašát

thumbnail

Navzdory tomu, že mnoho Čechů již vnímá zhoršující se hospodářskou situaci ČR a většina z nich za nejvýraznější problém považuje růst cen energií a zdražování potravin, mezi lidmi převládá optimismus a přesvědčení, že náročné období domácnosti nakonec zvládnou, i když s určitými omezeními. V zimě budou muset méně topit a příští rok si nebudou moci dovolit dovolenou, na jakou byli zvyklí. To mimo jiné přinesl nedávný průzkum dospělé populace ČR realizovaný agenturou MindBridge pro finanční skupinu Partners. V této souvislosti jsme položili ekonomu Partners Martinu Mašátovi několik otázek.

Štítky Partners, Ekonomika, Trendy

číst celý článek

Ondřej Hatlapatka: Lidé potřebují vizi a jistotuTaké pro stáří!

thumbnail

Ředitel VIP poradenské kanceláře finančně poradenské společnosti Partners v Brně Ondřej Hatlapatka potvrzuje, že covidová zkušenost přinesla změny i v postojích lidí k financím. „Doba je efektivnější, mnoho procesů se zlepšilo, zjednodušilo. Hlavní ale je, že lidé začali sami aktivně víc přemýšlet nad tím, co dělat se svými penězi. Jak tvořit rezervu? Co pak s ní? Kam investovat, abychom své peníze ochránili před inflací? Jak si zajistit bohaté stáří? A my jim pomůžeme najít variantu, jak na to.“

Štítky Partners

číst celý článek

Simplea Point = Partners expandují na Slovensko

thumbnail

Skupina Partners zahajuje zahraniční expanzi a jejím prvním krokem je Slovensko, kde bude působit pod značkou Simplea. Ta v srpnu získala licenci Slovenské národní banky a do konce roku začne klientům nabízet své služby, a to prostřednictvím postupně budované sítě kamenných franšízových poboček, tzv. Simplea Pointů, obdoby českých Partners Marketů. Za první rok jich plánuje vybudovat padesát, v průměru s pěti zaměstnanci na pobočku. Hovořili jsme o tom s Peterem Michajlovem, který stojí v čele rozvoje skupiny Simplea na Slovensku.

Štítky Slovensko, Partners, Simplea

číst celý článek

Lucie Jurníčková: Chceme, aby byl český senior rentiérem, nikoli důchodcem

thumbnail

Letos v červnu se na našem trhu s penzijním spořením objevil nový subjekt – penzijní společnost Rentea, která je součástí finanční skupiny Partners. Jednu ze zákonem stanovených podmínek, a to, že počet účastníků u penzijní společnosti musí po uplynutí 24 měsíců ode dne zahájení provozu dosahovat alespoň 10 000, splnila za pouhé dva měsíce. Na další informace jsme se zeptali Lucie Jurníčkové, členky představenstva a produktové manažerky této penzijní společnosti.

Štítky Partners, Rentea

číst celý článek

Tomáš Gross: Češi mají víc peněz, ale jejich finanční gramotnost se nelepší

thumbnail

Společnost Partners je na českém trhu finančního poradenství už tradiční značkou. Hlavní odpovědností jednoho z jejích ředitelů, Tomáše Grosse, je další rozvoj. Ať už jde o zvyšování podílu na trhu nebo vymýšlení nových synergií, jako jsou například spolupráce s vysokými školami či aktivity v oblasti podpory finanční gramotnosti. Jako jeden z nejzkušenějších lidí ve firmě působí Tomáš Gross také jako supervizor při výběrovém řízení nových kolegů-poradců. „Snažím se být velmi přísný, abychom do našich řad nabírali opravdu kvalitní a motivované lidi,“ vysvětluje.

Štítky Partners, Investice

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.