Články se štítkem: Pojištění

Pavel Wiesner: Klient je pro nás středobodem vesmíru.Chceme mu být co nejblíž a výzev se nebojíme

thumbnail

Pokud se Pavla Wiesnera zeptáte na pomyslné hodnoty České podnikatelské pojišťovny, v jejímž čele stojí, bez zaváhání odpoví: férovost, poctivost, týmová spolupráce a inovace. A hned dodá, že tým chápe široce jako tripartitu makléř – pojišťovna – klient. „Toto spojení je pro nás zásadní. Úspěšní jsme právě díky tomu, že funguje, že máme důvěru jak makléřů, tak našich klientů.“

Štítky Pojištění, ČPP, Rakousko

číst celý článek

EGAP loni pomohl českým exportérům vyvážet do rekordních 54 zemí

thumbnail

Exportní pojišťovna EGAP v roce 2021 podpořila české exportéry a investory na dosud nejvyšším počtu zahraničních trhů. Pojistila či zaručila vývoz tuzemských firem do 54 zemí světa, a v tomto ohledu byl překonán rok 2020, kdy to bylo 47 trhů. Celkově pojišťovna loni uzavřela 251 pojistných smluv v objemu 34 miliard korun. Loňské hospodaření zakončila ziskem 442 milionů korun.

Štítky Pojištění, Export, EGAP

číst celý článek

Lidé dávají přednost pojištění majetku před pojištěním zdraví

thumbnail

Dobře fungující pojistný trh umí některá témata, jako je problematika kybernetické bezpečnosti, klimatických změn a z nich vyplývající potřeba pojištění proti katastrofickým rizikům, předvídat. Sektor dívající se dopředu musí ale témata, kde může pomoci svým klientům, ale i státu, též aktivně přinášet, což se týká především soukromého zdravotního pojištění a pojištění dlouhodobé péče.

Štítky Pojištění, ČAP

číst celý článek

Jaroslav Besperát: Díky invenci rostemePřemýšlím, jak nám i do budoucna vytvořit prostor

thumbnail

ČPP má přívlastek podnikatelská ve svém názvu právem. Přestože je univerzální pojišťovnou, právě v pojištění podnikatelů a podnikatelských rizik zaznamenává největší nárůst. A také vavříny. Letos ji právě za tuto oblast odborná porota ocenila zlatem v anketě Pojišťovna roku a zároveň získala stříbro v soutěži Zlatá koruna. „Řekl bych, že posledních pět let sklízíme ovoce ze stromu, o který více než desetiletí den co den pečujeme. V pojišťovnictví je totiž kromě invence potřebná kontinuita a bezchybná práce týmu,“ začínáme rozhovor s generálním ředitelem České podnikatelské pojišťovny Jaroslavem Besperátem.

Štítky ČPP, Pojištění, MSP

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.