Články se štítkem: Rodinné podnikání

Rozvoj rodinných firem a sociálních podniků je nyní snazší

thumbnail

Českomoravská záruční a rozvojová banka (ČMZRB) spolu s příslušnými ministerstvy připravila pro rodinné firmy a sociální podniky novou formu podpory. Rodinné firmy tak třeba budou moci získat zdarma záruku, která jim usnadní převod podílu z jednoho rodinného příslušníka na druhého, sociální podniky zase díky bezúročnému úvěru mohou snáz investovat do svého dalšího rozvoje.

Štítky Rodinné podnikání, ČMZRB

číst celý článek

Výrobou si plníme vlastní technické sny

thumbnail

Tři čtvrtiny produkce pardubické firmy 2VV míří na zahraniční trhy. Největší zákazníci jsou z Německa a Francie, ale i z Itálie, Finska, Dánska, Polska, Švédska, Ruska a dalších evropských zemí. „Na velkých trzích jsme většinou zastoupeni významným domácím hráčem, pod jehož značkou se naše produkty prodávají, menší trhy nás znají pod značkou 2VV,“ říká hned v úvodu Filip Hazuka, který nás přivítal v novém sídle firmy v průmyslové zóně na okraji Pardubic.

Štítky Nové technologie, Inovace, Rodinné podnikání, Německo, Francie

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.