Články se štítkem: Sklářský průmysl

S volšovýma rukama byste se u Blažků nechytli

thumbnail

Co myslíte? Kdy je člověk spokojenější? V téměř stoprocentně efektivním, komplexně automatizovaném provozu, kdy mačká jen tlačítka, nebo když kombinuje teoretické a manuální dovednosti s kreativitou a invencí? „Nedovedu si představit, že bych pracovala v kybernetickém provozu, nebo dokonce, byť materiálně zajištěná, neměla co dělat,“ poznamenala při naší procházce dílnami obchodní ředitelka společnosti Blažek Glass Barbora Hanousková.

Štítky USA, Sklářský průmysl, Rodinná firma, Design, CzechTrade

číst celý článek

Francouzi ocení krásu a originalitu

thumbnail

Když jsme připravovali hlavní témata pro prosincové číslo Trade News –Francie a design, měla jsem ji před očima: Lucii Koldovou. V současné době nejoceňovanější českou designérku, která má ateliér v Paříži a nechybí jí francouzský šarm. A také se o ní právem říká, že je ambasadorkou českého designu v Evropě. Teď už šlo jen o to, zastihnout ji někde na cestách mezi Francií, Českem, Belgií, Dánskem nebo New Yorkem. Povedlo se.

Štítky Francie, Design, Nábytkářský průmysl, Sklářský průmysl

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.