AMSP ČR vyhlásila vítěze Ceny hlavního projektu Roku udržení podnikání 2023

Publikováno

Praha, 10. listopadu 2023 - Vítěze Ceny hlavního ročního projektu pod názvem Rok udržení podnikání 2023 vyhlásila Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) na galavečeru Dne podnikatelů ČR dne 9. listopadu 2023 v pražském hotelu Ambassador. Soutěž vyzdvihuje české firmy, které úspěšně vyřešily překážku nebo závažný problém v podnikání za posledních 12 měsíců.

Partnery soutěže byly společnosti Škoda Auto, Komerční banka, Google, Vodafone, Deloitte a PKF Apogeo. Mediálními partnery byl magazín Trade News a portál BusinessInfo.cz. Odborná porota vybrala tři nejlepší podnikatelské příběhy.

První místo získala firma MS ProTech s.r.o. Jde o malou rodinnou firmu založenou v r. 2016 se sídlem v Radiměři na pomezí Čech a Moravy. Hlavní činností je podnikání ve strojírenství, a to především v oblasti CNC obrábění, kde se specializují na malosériovou a středně sériovou výrobu na nejmodernějších strojích.

Druhá se umístila společnost PPS Engineering CZ s.r.o., která se řadí mezi rodinné podniky a kombinuje generace znalostí s inovace v oboru potrubních systémů. Zvláštní pozornost věnují digitalizaci, udržitelnosti a hlubokému vztahu k jejich zaměstnancům a lidem.

Třetí skončila Hana Kalábová, majitelka e-shopu a prodejny barefoot-botky.cz. Rodinnou prodejnu otevřela v r. 2016 v Jabkenicích. Cílem je nabídnout něco, co tu nebylo – zdravou obuv, která umožňuje nohám přirozený pohyb vývoj. Při hledání vhodných bot pro jejich děti zjistila, že v České republice je velmi málo výběru, a tak se to rozhodla změnit.

Další podrobnosti najdete na webových stránkách https://www.rup2023.cz/soutez

 

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.