Brzy vyjde nové TRADE NEWS | Úvodník můžete číst už nyní

Publikováno
thumbnail

Vážení čtenáři, je mi potěšením, že vám mohu představit Japonsko a tamní obchodní příležitosti, i s výhledem na světovou výstavu EXPO 2025 v Ósace, do které zbývá něco přes půl roku.

Japonsko a Česko jsou silnými strategickými partnery, kteří sdílejí základní hodnoty, jako je demokracie a lidská práva. Naše vztahy trvají už přes století a jsou založené na vzájemné podpoře a dlouhotrvajícím přátelství.

Podnikatelské prostředí v regionu Indo-Pacifiku je stále dynamičtější. A přirozeným centrem tohoto regionu je právě Japonsko. EXPO 2025 pro vás představuje obrovskou příležitost, jak rozšířit své podnikání v Japonsku i v dalších zemích v regionu. Vaše produkty a služby na výstavě uvidí investoři z celého světa.

Více informací se dozvíte na stránkách TRADE NEWS, které vychází 30. září. Velvyslanectví Japonska spolu s agenturou JETRO jsou vždy připravené pomoci českým firmám proniknout na japonský trh.

Kansuke Nagaoka,

velvyslanec Japonska v České republice

////

New issue of TRADE NEWS is out soon

Read the introduction now

Dear readers,

I am delighted to be able to introduce to you Japan and the business opportunities there, ahead of EXPO 2025 in Osaka, which is just over six months away.

Japan and the Czech Republic are valuable strategic partners that share fundamental values, like democracy and human rights. Our relations spanning more than 100 years is marked by support and a long tradition of friendship.

The business environment in the Indo-Pacific region is becoming very dynamic and Japan is the hub in the region. EXPO 2025 will be the biggest opportunity for you to launch and explore your business to Japan and beyond in the region. Your product and services will be appreciated by the investors visiting around the world.

You can get more detailed information in the pages of TRADE NEWS. The Embassy of Japan together with JETRO (Japan External Trade Organization) are always ready to help Czech companies get into the Japanese market.

Kansuke Nagaoka,

Embassy of Japan in the Czech Republic

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.