Články se štítkem: Tanzanie

S Tanzanci se musíte spřátelit aneb Od jezera hrochů ke klinice

thumbnail

„Věřte, že již mnoho zkušených a moudrých obchodníků se pokoušelo v Africe prosadit, avšak drtivá většina neuspěla. Ztratili spoustu času, energie, peněz a vlastně jen těžko přicházejí na to proč. Myslím, že důvodem je většinou neznalost místního prostředí, jazyková bariéra, nezvyklé tradice a zvyky, náboženské překážky, arogance investorů, historické zkušenosti a mnoho dalšího, co se na internetu jen těžko hledá a učí. Africké myšlení je nám opravdu vzdálené, i když podle mne určitě bližší než například asijské. Kdybych měl dát jednoduchý recept, vsaďte na přátelství a humor,“ doporučuje Viktor Korček, který strávil studiem tohoto kontinentu prakticky posledních deset let, konkrétně dvou krásných zemí, Tanzanie a Keni.

Štítky Tanzanie, Keňa

číst celý článek

Příležitosti pro české firmy v Tanzanii

Stavebnictví Sektor stavebnictví vykazuje během posledních let stabilní růst na úrovni 8 %, který má pokračovat i v nadcházejících letech (do r. 2019); tento růst je dán vysokými investicemi do výstavby nedostatečné infrastruktury (silnice, mosty, železnice), výstavby obytných komplexů a…

Štítky Tanzanie

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.