Články autora: David Formánek

Zelená dohoda pro Evropu může být příležitostí pro transformaci našeho průmyslu

thumbnail

Green Deal neboli Zelená dohoda pro Evropu je možná jedním z nejdůležitějších projektů představených Evropskou komisí od doby založení Evropské unie. Jejím cílem je stát se prvním klimaticky neutrálním kontinentem do roku 2050, zejména v reakci na negativní změny klimatu a zhoršující se stav životního prostředí. Co tato dohoda může přinést našim firmám?

Štítky Environment, EU, KB

číst celý článek

Finanční stabilita je základem rozjezdu firem

thumbnail

Zářijové vydání TRADE NEWS každoročně reflektovalo jednu z významných událostí mezi firmami na tuzemském trhu, a sice Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně. Letošní koronavirová situace však bohužel znemožnila i toto tradiční setkání největších průmyslových hráčů u nás a v Evropě. Ale i když covid-19 ještě zdaleka nesložil zbraně, zdá se, že firmy znovu nabírají dech a některým se daří stejně či lépe než před krizí.

číst celý článek

Posilujme imunitu

thumbnail

O těžkostech, které nám všem přinesly uplynulé měsíce, by bylo zbytečné se znovu rozepisovat. Co ale nemohu opomenout, je nasazení a schopnost zvládnout těžké chvíle napříč celou naší společností. V tomto ohledu jsem hrdý na naše kolegy, kteří po celou dobu nouzového stavu poskytovali klientům služby v plné šíři a byli a jsou jim nadále nápomocni při řešení jejich finanční situace.Čas na změnu?

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

V nouzi poznáš přítele

thumbnail

Optimistické prognózy, se kterými vstupovala naše ekonomika do letošního roku, zásadně ovlivnil a ještě ovlivní koronavirus COVID-19. Rychlost, s jakou dopadl nejen na celosvětové dění, ale i na globální ekonomiku, demonstruje provázanost a zranitelnost současného světa. Pro překonání tohoto nelehkého období je důležitý i zodpovědný přístup bank ke svým klientům.

Štítky KB

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.