Články autora: Luděk Krušínský

Adam Janek: Inovace potřebuji k životuNechtěl bych se dostat do stavu, že už nebude co vymýšlet

thumbnail

„Nikdy nepřekonáš oceán, když se budeš bát, že ztratíš břeh z dohledu,“ řekl prý před staletími Kryštof Kolumbus a víme, co bylo dál. Bez odvážných „Kolumbů“ by se svět nepohnul z místa a je dobře, že jsou i dnes mezi námi. Nadšenci, kteří žijí své sny a milují svou práci. Jedním z nich je i Adam Janek, ředitel Očního centra Praha (OCP). Povídali jsme si v nadčasových industriálních prostorách nově vybudované kliniky OCP v budově Port7 v pražských Holešovicích.

Štítky Inovace, Zdravotnictví, Nové technologie

číst celý článek

Adam Janek: Innovation drives me forwardI wouldn't want to get into a situation where there is nothing left to invent

thumbnail

"You will never cross the ocean if you are afraid of losing sight of the shore," Christopher Columbus said allegedly centuries ago, and we know what happened next. The world would not be moving forward without courageous people. Without enthusiasts who live their dreams and love what they do. Adam Janek, director of Eye Centre Prague (OCP), is one of these people. We talked with Mr. Janek in the newly built OCP clinic, a timeless industrial space of the Port7 building in Prague’s Holešovice district.

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.