Kanada

Letem světem USA a Kanadou

Spojené státy americké USA jsou třetí nejvíce konkurenceschopnou ekonomikou světa (podle Indexu světové konkurenceschopnosti 2014–2015, GCI Global Competitiveness Index, který sestavuje World Economic Forum). Lépe se umístilo už jen Švýcarsko a Singapur. USA si tuto pozici drží především díky tomu…

Štítky USA, Kanada

číst celý článek

Česká republika má obrovský potenciál

thumbnail

„Žil jsem skoro v každé zemi Evropy. Osmnáct let jsem pracoval v jedné francouzské mezinárodní firmě, takže jsem hodně cestoval. Musím říct, že jsem nezažil zemi, která by měla pracovitější, přátelštější, kreativnější a ambicióznější lidi než Česká republika. Je to pro mě čest přijet do Slavkova a spolupracovat s firmou LIKO-S, protože lidé tu jsou naprosto výjimeční,“ říká Howard Deck, výkonný ředitel kanadské společnosti Icynene, která je výrobcem stejnojmenné izolační pěny. Český LIKO-S je největší montážní firmou této pěny v Evropě a provádí testování a certifikace pro trhy evropské unie. Vraťme se však tam, kde to všechno začalo.

Štítky Kanada, Inovace

číst celý článek

Severní Amerika v obrazu anamorfních map

Po Asii a Africe je Severní Amerika třetím největším světadílem. S 565 miliony obyvatel je srovnatelná s Evropskou unií. Hospodářsky patří region k těm nejdůležitějším na světě. Spojené státy jsou největší ekonomikou na světě, když vyprodukují takřka tolik co země EU dohromady. Kanada zaujímá 11. a Mexiko 15. místo v žebříčku států podle HDP.

Štítky USA, Kanada

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.