Egypt

Egypt: Uskutečňování vizí pokračuje

thumbnail

Autoritativní režim u Středozemního moře, v zemi se strategickou geografickou polohou na rozhraní Afriky a Blízkého východu, úspěšně rozvíjí regionální spolupráci založenou na stabilitě, pragmatismu a snaze o ekonomický růst, regionální bezpečnost a energetickou i vodohospodářskou odolnost.

Štítky Egypt

číst celý článek

Příležitosti pro české firmy v Egyptě

thumbnail

Doprava a infrastruktura Egypt se soustředí na rozšiřování a modernizaci dopravní infrastruktury, především silniční a železniční sítě, resp. městské hromadné dopravy, dodávek autobusů, zabezpečovací techniky, lokomotiv a tramvají, příp. subdodávek pro šest nových tunelů pod Suezským průplavem či…

Štítky Egypt

číst celý článek

Said Hindam: Stoleté přátelství zavazujeObchod jsme navýšili covidu navzdory

thumbnail

„To, že s námi Československo v roce 1922 navázalo diplomatické styky, byl pro náš národ velký mezník, protože vaše země byla jednou z prvních, která tak učinila,“ říká Said Hindam, velvyslanec Egypta v České republice. „Příští rok oslavíme sto let našich diplomatických vztahů a já jsem nesmírně hrdý na naše dlouhotrvající přátelství,“ dodává. Dnešní Egypt je stabilní ekonomika, na kterou se ostatní země v regionu mohou spolehnout. Se Saidem Hindamem jsme mluvili o tom, co Egypt v 21. století nabízí (nejen) českým firmám.

Štítky Egypt

číst celý článek

FANS se vrací do Afriky

thumbnail

„Proniknout na africký trh je běh na dlouhou trať, plnou překážek, nástrah, zkoušek a zvratů, ale se silnou obchodní perspektivou,“ říká obchodní manažer akciové společnosti FANS pro toto teritorium Hakim Abdulla.

Štítky Afrika, Energetika

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.