Profiliga firem

Létání je hrou, vášní i životním stylem

thumbnail

O tom, jak létání osvobozuje ducha i mysl, ví své i Pavel Toman, který je manažerem pro zahraniční obchod v jihlavské firmě Skyleader. Hovořili jsme spolu v místě, kde nová ultralehká letadla této značky vznikají a za asistence zkušeného týmu získávají „do vínku“ vlastnosti, o nichž se již přesvědčili fanoušci létání v mnoha zemích světa.

Štítky Letecký průmysl

číst celý článek

FANS se vrací do Afriky

thumbnail

„Proniknout na africký trh je běh na dlouhou trať, plnou překážek, nástrah, zkoušek a zvratů, ale se silnou obchodní perspektivou,“ říká obchodní manažer akciové společnosti FANS pro toto teritorium Hakim Abdulla.

Štítky Afrika, Energetika

číst celý článek

Zdeněk Stuchlík: Díky projektům v Africe a na Středním východě čekáme další růst výroby

thumbnail

„Přestože se ještě před pěti šesti lety tvrdilo, že hromadné dálkové ovládání je mrtvé a na jeho místo nastupují chytré elektroměry, zůstává tento systém v inovovaných verzích stále žádaný. Pro naši společnost jde o nejdéle vyráběný a stále velmi úspěšný produkt,“ říká Zdeněk Stuchlík, generální ředitel tradičního výrobce měřicích a řídicích systémů pro energetiku, společnosti ZPA Smart Energy.

Štítky Elektrotechnika, Energetika, Afrika, Střední východ

číst celý článek

Česká chemie poráží konkurenci ekologickými inovacemi

thumbnail

„Konkurence je těžká všude, v Asii snad o to víc, že tam působí mnoho lokálních výrobců pigmentů. Tam nám však hraje do karet kvalitní produkt, který je o úroveň výš. Našimi konkurenty jsou tak spíše nadnárodní společnosti než asijští producenti,“ říká Michal Vondrášek, jeden z nejzkušenějších prodejců pardubické společnosti Synthesia.

Štítky ASEAN, Chemický průmysl

číst celý článek

Dalibor Dědek: Nejlepší je učit se z vlastních úspěchů a cizích chyb

thumbnail

„Spousta lidí si u nás neuvědomuje, jak český byznys za poslední čtvrtstoletí povyrostl. Doby, kdy jsme sice byli součástí Evropy, ale na Západě nás považovali za subjekty třetí nebo čtvrté kategorie, jsou naštěstí už pryč. A jsem na to strašně hrdý,“ svěřil se mi při mé návštěvě v centrále skupiny Jablotron Holding její spoluzakladatel a spoluvlastník Dalibor Dědek.

číst celý článek
1 13 24 33 34 35 36 37 38 39 47

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.