Články se štítkem: Nové technologie

Všechny účty přes jedno přihlášení aneb Co je to SogecashWeb

„Jsme česká importní společnost a zabýváme se dodávkami technologií pro vstřikování plastů a automatizaci výroby. Díky rozvoji obchodu jsme v minulosti založili dceřiné společnosti na Slovensku a v Polsku. Finanční dohled nad těmito závody probíhá z ČR. Hledáme jedno internetové bankovnictví, ve kterém bychom mohli sledovat účty a autorizovat platby všech společností zároveň pod jedním heslem. Co byste nám doporučili?“ Ing. Boris Lucký, jednatel společnosti Mapro spol. s r. o.

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

CzechInvest prochází změnouDá víc energie do podpory menších a středních firem

thumbnail

Čerstvou generální ředitelku agentury CzechInvest Silvanu Jirotkovou jsme zastihli těsně před jejím odjezdem do Japonska, kde ji v rámci společné mise naší ekonomické diplomacie čekala setkání s investory, partnery a kolegy. Po návratu plánuje předložit ministrovi průmyslu a obchodu strategii dalšího směřování CzechInvestu, včetně představy, jak by agentura mohla ještě víc pomáhat našim firmám.

Štítky CzechInvest, Nové technologie

číst celý článek

Inovace je součástí izraelské dna

thumbnail

Izrael by se do České republiky svou rozlohou vešel čtyřikrát. Ačkoliv jeho větší část pokrývá poušť a polopoušť, proměnili Izraelci toto nehostinné prostředí prakticky bez infrastruktury v průběhu tří generací v prosperující a sebevědomou ekonomiku – nouzi v příležitost. Pro Česko je dnešní Izrael v řadě oblastí vzorem, významným obchodním partnerem a klíčovým regionálním spojencem.

Štítky Inovace, Izrael, Nové technologie

číst celý článek

Jan Juchelka: Přebírám banku v době, kdy je silná

thumbnail

Nový generální ředitel Komerční banky Jan Juchelka říká, že přebírá žezlo v době, kdy banka dlouhodobě potvrzuje svou vůdčí pozici v českém finančním sektoru a je silná. A hned dodává, že za její dobrou kondicí vidí spokojené prosperující klienty a profesionální práci zaměstnanců. První Čech v této funkci od doby, kdy Komerční banku koupila francouzská Société Générale (SG), použil během našeho rozhovoru pro TRADE NEWS spojení „spokojený klient“ ještě několikrát.

Štítky Nové technologie, MSV, MSP, Německo, KB

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.