Články se štítkem: Zdravotnická technika

Radek Jakubský: Splnit slovo a dodržet kvalitu, to je to, co se nám vyplácíNejen v Maďarsku

thumbnail

Rok 2020 byl zatím v historii české rodinné firmy Proma Reha, která začíná udávat trendy na poli zdravotnické techniky, nejúspěšnějším. Její tržby překročily hranici 322 milionů korun, což byl meziroční nárůst o desítky procent. Za tímto úspěchem stojí také posílení pozice na maďarském trhu. Právě o něm jsme si povídali s majitelem společnosti Radkem Jakubským.

Štítky Zdravotnická technika, Inovace, Maďarsko

číst celý článek

Jakub Strnad: Chceme zůstat českou jedničkou se zahraničním renoméCovid nás zocelil

thumbnail

V takovém rozsahu a intenzitě se to stalo poprvé. Zásadní omezení neakutní zdravotnické péče, snížení prodeje stomatologických prostředků a téměř úplná eliminace osobních obchodních kontaktů postihly v uplynulém roce českou rodinnou společnost LASAK, zabývající se již třicet let vývojem, výrobou a prodejem zejména zubních a kostních implantátů, stejně náhle jako řadu jiných podnikatelských subjektů. Přesto se od nich v některých faktorech liší. A zůstává v čele pelotonu ve svém oboru.

Štítky Zdravotnická technika, Inovace, KB

číst celý článek

Pavel Milata: Doba je těžká, ale flintu do žita neházímeSnažíme se stavět další plány

thumbnail

„Je to zvláštní doba. Jako úspěšná firma jsme oceňováni v různých soutěžích, a přitom jsme na konci loňského roku museli propustit dvacet procent pracovníků, kteří u nás léta působili. Velmi nás to mrzí, ale už bychom to za situace dlouhodobého poklesu tržeb, kdy nedohlédnete konce krize, neustáli,“ vysvětluje aktuální stav ve společnosti Beznoska marketingový ředitel této známé rodinné firmy na vývoj a výrobu kloubních a kostních implantátů Pavel Milata. Přiznává, že loni si poprvé uvědomil, jak snadno se může podnikatel ocitnout „na kraji útesu“.

Štítky Zdravotnická technika, Inovace, Slovensko, Polsko

číst celý článek

Pavel Milata: Máme na víc, než se tváříme

thumbnail

Druhý říjnový týden se u Beznosků s návštěvami ze zahraničí dveře netrhly. „Rádi bychom pronikli na trhy Severní a Jižní Ameriky a naše plány se zatím jeví nadějně. Ale znáte to, ze sta zakázek devadesát devět nevyjde,“ střízlivě dodává Pavel Milata, jedenatřicetiletý obchodní ředitel a vnuk zakladatele ryze české společnosti na výrobu ortopedických a traumatologických implantátů.

Štítky Rodinná firma, Věda a výzkum, Zdravotnická technika

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.