Novinky

Asociace dojednává podmínky pro malé exportéry do Japonska, Kuvajtu a Číny

V uplynulých dnech došlo k dalším jednáním mezi zástupci AMSP ČR a velvyslanci mimoevropských zemí, které jsou pro naše vývozce perspektivními destinacemi.

Publikováno

celá novinka

Program Inostart podpoří inovace v malých a středních firmách

Inostart je financován z Programu švýcarsko-české spolupráce, ze kterého je vyčleněn grant ve výši 10 milionů švýcarských franků (cca 210 mil. Kč).

Publikováno

celá novinka

Exportní cena cílí na Afriku

Exportní cena DHL Unicredit vyhlásila již 17. ročník. Tuzemské firmy, které jsou úspěšné na zahraničních trzích, mají jako každoročně možnost porovnat své úspěchy v kategoriích Malá společnost a Středně velká společnost.

Publikováno

celá novinka

Investor a podnikatelská nemovitost roku 2013 má vítěze

Společnosti Lego Production, Y Soft Corporation a Honeywell zvítězily v jednotlivých kategoriích letošního ročníku soutěže Investor roku.

Publikováno

celá novinka

Jízdní řád podpory malých a středních podniků se stává klíčovým pilířem hospodářské politiky ČR

V posledních měsících absolvovala AMSP ČR jednání se všemi rozhodujícími ministry a v jejich rámci byl dohodnut tzv. Jízdní řád kroků zabezpečující požadavky podnikatelského sektoru a současně respektující evropské směrnice podpory malých a středních podniků.

Publikováno

celá novinka

Počet českých podnikatelek roste

Oproti loňskému roku vzrostl počet Češek, které jsou stoprocentními majitelkami společnosti, z necelých 12 tisíc na více než 18 400.

Publikováno

celá novinka

Desatero podpory MSP na stole

Z tvrzení „Podporujeme malé a střední podniky“ se začíná stávat celospolečenské klišé, které se AMSP ČR jako vedoucí organizace hájící zájmy českých malých firem rozhodla rázně změnit.

Publikováno

celá novinka

Hledá se dobrý podnikatel!

Truhlář, který vyrábí hračky pro dětský domov bez nároku na odměnu, nebo provozovatel restaurace, co pravidelně rozdává jídlo bezdomovcům. Právě takové podnikatele chce ocenit soutěž MAKRO Dobrý podnikatel 2014. Je určena pro firmy do 30 zaměstnanců, které se angažují v rámci CSR. Ty se mohou na webových stránkách www.dobrypodnikatel.cz přihlásit až do 30. června. Vítěz, o němž rozhodne odborná porota, získá 100 000 korun. Partnerem a odborným garantem akce je AMSP ČR.

Publikováno

celá novinka

Budeme znovu hrdi na kvalitní řemeslo?

Podpora řemesel v ČR je v žalostném stavu. Ačkoliv je kvalitní řemeslo základem infrastruktury a vizitkou regionů, diskuze o něm je velmi povrchní a neodborná. Zatímco v okolních zemích má řemeslo neoddiskutovatelné společenské postavení, u nás se polemika zužuje pouze na ekonomické faktory, založené na tzv. paušálech a práci na švarcsystém.

Publikováno

celá novinka

TRADE NEWS nejlepším časopisem pro firmy

Dvouměsíčník o obchodu a exportu TRADE NEWS, který vydává společnost ANTECOM již třetí sezonu jako magazín Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, získal nejvyšší ocenění v soutěži Zlatý středník 2013. Ve své kategorii Nejlepší B2B časopis a noviny se stal absolutním vítězem.

Publikováno

celá novinka
1 8 15 22 26 27 28 29

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.