Novinky

Partners expandují na Slovensko pod novým brandem Simplea

Finanční skupina Partners expanduje na Slovensko. Pro tento obchodní krok zvolila nový název a také brand – Simplea. Tato nová, unikátní skupinová značka byla zvolena pro komunikaci veškerých skupinových aktivit na slovenském trhu. Obchodně zde nepočítá s tvorbou poradenské sítě, zájemcům o vlastní byznys představí svůj úspěšný franšízový koncept bankovních a poradenských poboček nazvaných Simplea Point. Za první rok jich plánuje vybudovat 50. „Jde o stěžejní projekt roku 2021. Zahraniční expanze skupiny Partners včetně kompletní interní produktové a technologické propozice byla spuštěna v prvním kvartálu tohoto roku. Ostrý start začne v září,“ plánuje ředitel finanční skupiny Partners Petr Borkovec.

Publikováno

celá novinka

Partners otevírají novou penzijní společnost Rentea

Finanční skupina Partners dostala od České národní banky licenci a spouští novou penzijní společnost. Ponese název Rentea a odstartuje 21. června 2021. „Penzijka bude při správě fondů využívat investiční nástroje jednoho z největších světových správců aktiv na světě – společnosti BlackRock, která spravuje 7,3 bilionu USD. Své finance na stáří si od ní nechávají spravovat desítky milionů lidí z USA a dalších vyspělých zemí. Již během prvního roku plánuje získat 10 tisíc klientů, které by měla mít ze zákona každá penzijní společnost do dvou let svého fungování,“ konstatuje Petr Borkovec, ředitel finanční skupiny Partners. Nová penzijní společnost je dalším dílkem do skládačky vlastních unikátních finančních produktů skupiny Partners.

Publikováno

celá novinka

Vyhlášeny historicky první Národní ceny ČR za kvalitu v rodinném podnikání

V rámci udílení tradičních Národních cen kvality České republiky proběhlo v budově Ministerstva průmyslu a obchodu slavnostní předávání historicky prvních Národních cen České republiky za kvalitu v rodinném podnikání 2020.

Publikováno

celá novinka

Nová soutěž pro řemeslníky

Soutěž eManuel hledá inspirativní příběhy řemeslníků, kteří úspěšně překonali mnohá úskalí v podnikání, zakládají si na dobrém jménu a čestném jednání. Zároveň jde v soutěži o řemeslné podnikání, jehož součástí je odesílání balíků prostřednictvím přepravních služeb. Uzávěrka přihlášek končí 31. 8. 2021.

Publikováno

celá novinka

Jubilejní 10. ročník soutěže Equa bank Rodinná firma roku odstartoval

Rodinné firmy se mohou hlásit až do 10. září 2021 do kategorie Malá firma (do 50 zaměstnanců) nebo Střední firma (do 250 zaměstnanců).

Publikováno

celá novinka

Oceníme další eŽeny

Jste žena, podnikáte a provozujete vlastní e-shop nebo ho máte v plánu založit? Pak neváhejte a přihlaste se do druhého ročníku soutěže eŽena, kterou organizuje AMSP ČR v rámci projektu Podnikavá žena. Generálními partnery soutěže jsou Ženy s.r.o. a společnost General Logistics Systems Czech Republic s.r.o. (GLS).

Publikováno

celá novinka

Ochutnávka nového TRADE NEWS

Vítám vás u dalšího čísla časopisu TRADE NEWS, tentokrát zaměřeného na region západního Balkánu, který si řada Čechů spojuje s odpočinkem během letních měsíců a přímořskou atmosférou plnou slunce. Nyní, kdy čtete tyto řádky, nám snad již konečně prosvítají paprsky naděje na cestu z temného období krize. V příštích měsících a letech bude hlavním cílem postpandemická obnova růstu a budování odolné a udržitelné ekonomiky. Významnou roli v tom sehraje zahraniční obchod, ve kterém se zaměříme jak na vztahy s našimi tradičními zahraničními partnery, tak i na diverzifikaci obchodních vazeb a hledání nových příležitostí pro české firmy.

Publikováno

celá novinka

ČEB zpřístupní českým firmám projekty Světové banky

Světová banka (World Bank, WB) má v Česku nového partnera. Informace o tendrech, obchodních příležitostech, ale i kontakty, financování a další pomoc při projektech organizovaných Světovou bankou nově zajistí tuzemským firmám Česká exportní banka (ČEB). Ta se v Česku stala kontaktním místem (tzv. Private Sector Liaison Officer) pro Světovou banku a především její odnož International Finance Corporation zaměřenou na financování soukromého sektoru méně rozvinutých trhů.

Publikováno

celá novinka

I podnikatelé mají zdarma přístup k technickým normám

Ministerstvo průmyslu a obchodu prostřednictvím České agentury pro standardizaci zpřístupnilo veřejnosti české technické normy. Například podnikatelé, kteří informace potřebují, se tak dostanou do on-line databáze zdarma.

Publikováno

celá novinka

Ochutnávka nového TRADE NEWS

Dubnové číslo TRADE NEWS se věnuje třem exportně perspektivním zemím – Indonésii, Kambodži a Singapuru.

Publikováno

celá novinka
1 5 6 7 8 9 10 11 15 22 29

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.