Novinky

Studuj gastro má své vítěze

Na podzim 2021 vyhlásila AMSP ČR ve spolupráci s Českým gastronomickým institutem již 2. ročník programu Studuj gastro. Je určen středním gastronomickým školám v ČR, které se snaží přes sociální sítě motivovat studenty posledních ročníků základních škol ke středoškolskému studiu gastronomie.

Publikováno

celá novinka

Vyhlásili jsme už 11. ročník soutěže Rodinná firma roku (dříve Equa bank Rodinná firma roku)

Podpora rodinných firem je pro Asociaci malých a středních podniků a živnostníků ČR jednou z dlouhodobých priorit. Proto vyhlašuje už 11. ročník soutěžního klání rodinných firem, letos nově pod oficiálním názvem Rodinná firma roku AMSP ČR, který navazuje na předchozí ročníky. Partneři projektu jsou Deloitte, Pojišťovna Slavia a Česká spořitelna.

Publikováno

celá novinka

Dvacet let partnerem podnikatelů - AMSP ČR slavila kulaté výročí, dárky dostaly firmy

Tradiční největší akce v roce pořádaná AMSP ČR – 19. ročník Dne podnikatelů České republiky – se uskutečnila v pražském hotelu Ambassador – Zlatá husa až letos na jaře. Kvůli pandemickým opatřením byla přeložena z podzimu 2021. Obvyklá politická debata se tentokrát nekonala a celý galavečer byl věnován firmám.

Publikováno

celá novinka

Vítězové soutěže Equa bank Rodinná firma roku 2021

Soutěž Equa bank Rodinná firma roku objevuje každoročně inspirativní příběhy rodinných firem, jež úspěšně překonaly mnohá úskalí v podnikání, zakládají si na dobrém jménu, čestném jednání a tradici firmy, kterou zamýšlejí zachovat prostřednictvím svých následníků i pro další generace. Do jubilejního 10. ročníku se přihlásilo celkem 48 rodinných firem. Soutěž každoročně organizuje AMSP ČR. Generálním partnerem byla Equa bank, partnery jsou společnosti Deloitte a Slavia Pojišťovna. TRADE NEWS je od začátku jejím mediálním partnerem.

Publikováno

celá novinka

AMSP ČR a GLS představují vítěze soutěží eŽena a eManuel

Cílem soutěže eŽena je ocenit práci malých podnikatelek a zviditelnit jejich schopnosti, samostatnost a kvalitu služeb. Je určena pouze ženám, které v rámci podnikání provozují vlastní e- -shop nebo jej plánují založit a posílají z něj balíky svým zákazníkům. Soutěži poskytl záštitu interní projekt AMSP ČR Podnikavá žena (www.podnikavazena.cz).

Publikováno

celá novinka

AMSP ČR apeluje na vládu

Žádá okamžité a rychlé opatření ke snížení cen energií, zbrzdění inflace a předejití krachům firem.

Publikováno

celá novinka

CzechInvest spolu s partnery spouští platformu Jobs4ua.cz pro zaměstnávání ukrajinských pracovníků

Web slouží pro poskytování spolehlivých pracovních nabídek

Publikováno

celá novinka

CzechTrade spouští krizové poradenství pro firmy vyvážející na Ukrajinu a do Ruska.

Agentura registruje první zájemce o pomoc při změně trhu. Ti jsou hlavně z oboru strojírenství.

Publikováno

celá novinka

AMSP ČR je připravena podílet se na pomoci Ukrajině

Praha, 24. února 2022 - Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) odsuzuje postup Ruska vůči Ukrajině. Shoduje se s hodnocením české diplomacie, která jej označuje za neobhajitelnou a ničím nepodloženou agresi a dává zapravdu prezidentovi republiky, že je třeba sáhnout k daleko tvrdším sankcím, než byly původně plánovány.

Publikováno

celá novinka

Rodinné podniky od NRB získaly podporu již 3 miliardy korun

Rodinné firmy jsou důležitým prvkem a stabilizátorem české ekonomiky, a proto mohou od dubna 2020 čerpat u Národní rozvojové banky (NRB) různé finanční produkty za výhodnějších podmínek, než pokud by rodinným podnikem nebyly. Doposud tuto možnost využila každá třetí společnost nesoucí oficiální označení „rodinný podnik“.

Publikováno

celá novinka
1 3 4 5 6 7 8 9 15 22 29

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.