Zajímá vás studium obchodního práva?Stačí i 15 minut denně na dálku

Text EDU Effective Publikováno

Nezisková organizace EDU Effective nabízí nový on-line vzdělávací program Effective Master of Laws (LL.M.) in Business Law zaměřený především na obchodní právo. Studovat lze ve formě microlearningu, v patnáctiminutových blocích. Školné za celé studium Činí 18 765 korun a je sníženo o 30% jako pomoc studentům v době koronavirové krize.

„Nový studijní program zaujme především svým praktickým zaměřením. Cílí na oblasti obchodního práva, duševního vlastnictví, autorského práva, patentů a ochranných známek, GDPR a ochrany údajů, ochrany osobních údajů v kontextu USA či kybernetické bezpečnosti. Avšak zahrnuje i moduly se základy managementu. Konkrétně vedení lidí, efektivní komunikaci, osobní rozvoj, risk management, vyjednávání a řešení konfliktů,“ představuje vzdělávací nástroj Pavel Makovský, předseda správní rady EDU Effective. Celkem se jedná o deset studijních modulů, díky nimž si lze doplnit a osvojit základní vědomosti a dovednosti, které jsou žádané u budoucích lídrů v odvětví právních služeb a managementu obecně.

„Součástí jsou i tipy a zkušenosti o přístupech k řízení a pracovních stylech zástupců vedoucích pozic úspěšných firem, což věřím, že bude studenty hodně zajímat. Jedná se totiž o ikony ve svém oboru, jako jsou Airbnb, Microsoft, Adidas, Nike, IBM, Reddit, YouTube, LinkedIn, Uber, Levi´s, Trivia a další,“ dodává Pavel Makovský.

Výuka formou microlearningu

Co je to microlearning? Jde o patnáctiminutové denní on-line lekce s možností splnění více lekcí najednou či posunutí lekce na další dny. Studijní plán je koncipován na deset měsíců, tedy na každý měsíc jeden studijní modul. Studenti ale dostávají šest měsíců navíc jako časovou rezervu k úspěšnému ukončení studia. „Program je určen minimálně pro absolventy středních škol s praxí a velkou výhodou je, že nemusí čekat na zahájení školního semestru, ale se studiem mohou začít kdykoli, stačí jim k tomu jen počítač,“ uzavírá Pavel Makovský.

Zdroj: EDU Effective

www.edueffective.online

Celý článek si přečtěte v tištěné verzi TRADE NEWS 5 / 2020 na straně 71.

Štítky Vzdělávání

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.