Jaroslav Besperát: Vždy splníme, co jsme slíbiliA v době krize chceme být oporou

Text Jana Jenšíková Foto archiv ČPP Publikováno

Jak se řídí a funguje jedna z nejprestižnějších pojišťoven na domácím trhu v době nouzového stavu vyhlášeného v souvislosti s pandemií? Na to jsme se zeptali generálního ředitele ČPP Jaroslava Besperáta.

Jak dnes funguje vaše pojišťovna? S jakými problémy se potýkáte?

Snažíme se, aby pandemie ohrozila náš chod minimálně – a hlavně měla minimální vliv na naše klienty. Zajišťujeme dostupnost na pobočkách, na kterých jsme zavedli zvýšená hygienická opatření. Samozřejmostí je také bezhotovostní úhrada pojistného. Klientům v této době doporučujeme, aby upřednostnili on-line služby nebo sjednali pojištění po telefonu. Děláme také všechno pro to, abychom zajistili plně funkční likvidační službu, která aktuálně pracuje stoprocentně z home office. Stejně klientská linka i další provozy fungují tak, abychom plně vyhověli požadavkům klientů. Například abychom podpořili formu sjednávání pojistných smluv na dálku, nabídli jsme našim obchodním partnerům zajímavé cenové zvýhodnění u produktů prodávaných prostřednictvím naší aplikace SUS a SUS Plus.

Říká se, že pojišťovnu poznáte až v době, kdy se vám něco stane. O to víc je její serióznost devízou v dnešní době.

Ano, máte pravdu, pravou kvalitu pojišťovny poznáte až v době nějaké nouze. My si zakládáme na tom, že se o nás klient může opřít. Za loňský rok jsme vyplatili 200 tisíc škod v objemu přes pět miliard korun. Proto nám naši klienti důvěřují dlouhodobě. Najdou u nás vždy takové produkty a takové služby, jaké potřebují. Neoslňujeme, jsme seriózní, důvěryhodní, komunikativní.

Náš magazín čtou vrcholoví manažeři a majitelé firem. Čím je můžete v této době potěšit?

Právě tím, že i v této době jsme připraveni dostát všemu, k čemu jsme se zavázali, že jim chceme být oporou. ČPP letos slaví 25 let od svého založení, takže jim nabízíme 25% slevu na všechny naše produkty. Věřím, že je to nyní pro ně vítaný dárek.

Text: Jana Jenšíková

Foto: archiv ČPP

Celý článek si přečtěte v tištěné verzi TRADE NEWS 2 / 2020 na straně 65.

Štítky ČPP

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.