Články se štítkem: ČPP

Eva Poláchová: Role inovátora mě baví a naplňujeInovace musí jít ruku v ruce s udržitelností

thumbnail

„Pro každého podnikatele je důležité vědět, že za ním jeho lidé stojí a jsou ochotni přijmout a naplnit jeho vizi. Inovace mají smysl, pokud spolupracovníky motivují a vezmou je za své, bez toho může být vaše myšlenka úžasná, ale v život ji neproměníte,“ zdůrazňuje na úvod našeho interview Eva Poláchová, členka představenstva dvou našich významných pojišťoven – ČPP a Kooperativy ze skupiny Vienna Insurance Group. Ví o tom své, protože inovacemi se zabývá celý svůj profesní život.

Štítky Rozhovory, Finance a pojištění, Inovace, Nové technologie, ČPP

číst celý článek

Pavel Wiesner: Klient je pro nás středobodem vesmíru.Chceme mu být co nejblíž a výzev se nebojíme

thumbnail

Pokud se Pavla Wiesnera zeptáte na pomyslné hodnoty České podnikatelské pojišťovny, v jejímž čele stojí, bez zaváhání odpoví: férovost, poctivost, týmová spolupráce a inovace. A hned dodá, že tým chápe široce jako tripartitu makléř – pojišťovna – klient. „Toto spojení je pro nás zásadní. Úspěšní jsme právě díky tomu, že funguje, že máme důvěru jak makléřů, tak našich klientů.“

Štítky Pojištění, ČPP, Rakousko

číst celý článek

Jaroslav Besperát: In a crisis, we are all looking for stability and trustWe have been building such an insurance company for 25 years

thumbnail

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) has so far gone through the covid-19 crisis virtually unaffected. We talked with the CEO Jaroslav Besperát just after the company won the prestigious Zlatá koruna award: gold in the Business and Industry Insurance category and two bronze trophies for insurance for entrepreneurs Simplex and Autopojištění Combi Plus. Despite the pandemic, ČPP has had a very successful year in terms of overall economic results and is still one of the fastest growing big insurance companies in the country. The company’s CEO is known to like winning. What is his recipe for victory?

Štítky ČPP

číst celý článek

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.