Den soukromého podnikání

Publikováno

Společnost MAKRO ctí soukromé podnikatele za jejich píli a odhodlání jít nelehkou cestou za nezávislostí a vizí. Jako poděkování pro ně připravila ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR na 11. říjen 2016 slavnostní akci.

Den soukromého podnikání bude velká oslava pro podnikatele a jejich zákazníky podpořená reklamní kampaní MAKRO, která bude probíhat v televizi, rádiu, na internetu i v tisku. Zapojit se může každý podnikatel bez ohledu na obor svého podnikání a nemusí být ani zákazníkem MAKRO. Stačí jen na 11. říjen vymyslet speciální prodejní akci a do konce srpna ji přihlásit na www.denpodnikani.cz, kde ji současní i případní noví nakupující snadno najdou.

Akce ke Dni soukromého podnikání by měla být pro zákazníky zajímavá a atraktivní. Při registraci na webu je možné přidat nejen název a popis, ale také fotografii. Po dokončení registrace se nabídka objeví na interaktivní mapě, přesto bude možné ji dále upravovat, a to až do 10. října.

Výhody pro vás

Den soukromého podnikání pomůže podnikatelům získat nové zákazníky a udělat radost těm stávajícím. Navíc MAKRO poskytne obchodníkům slevy na vybrané produkty a dodá jim marketingové materiály, které mohou využít ve své provozovně.

Své nabídky můžete přihlásit až do 10. října na www.denpodnikani.cz. S jakýmikoli dotazy se lze obrátit na info@denpodnikani.cz nebo telefonní číslo +420 776 367 973 (Po–Pá 9.00–18.00).

Zdroj: MAKRO

Celý článek najdete v tištěné verzi TRADE NEWS 4/2016 na str. 87.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.