Čtvrtý ročník grantového programu Nastartujte se vyhrál Matemág :: Radost z matiky

Publikováno

Jako nejlepší vybrala odborná porota grantového programu Komerční banky a AMSP ČR pro mladé a začínající podnikatele ze třiceti přihlášených projektů Matemág :: Radost z matiky. Jde o výukovou hru pro tablety s příběhem, určenou prvňákům a druhákům základních škol, jejímž cílem je rozvíjet u dětí matematické dovednosti Hejného metodou tak, aby je to bavilo. Na realizaci svého podnikatelského záměru získají autoři projektu Matemág ze společnosti TechSophia od Komerční banky finanční grant ve výši 300 tisíc korun.

Druhé místo a finanční podporu 100 tisíc korun získal projekt eParkomat, který přináší unikátní řešení a pomáhá řidičům najít dostupné parkování pomocí technologie umělé inteligence. Bronzovou příčku s finanční odměnou 50 tisíc korun obsadily tyčinky Sens Foods vyráběné ze cvrččí mouky. Cenu veřejnosti a finanční grant 50 tisíc korun získal projekt Kurz efektivní reklamy.

Více informací: www.nastartujtese.cz

Zdroj: AMSP ČR

Celý článek najdete v tištěné verzi TRADE NEWS 6/2016 na str. 7.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.