Investor a podnikatelská nemovitost roku 2013 má vítěze

Publikováno

Společnosti Lego Production, Y Soft Corporation a Honeywell zvítězily v jednotlivých kategoriích letošního ročníku soutěže Investor roku.

Společnosti Lego Production, Y Soft Corporation a Honeywell  zvítězily v jednotlivých kategoriích letošního ročníku soutěže Investor roku, kterou již tradičně pořádá CzechInvest. Ocenění Podnikatelská nemovitost získaly Panattoni Park Stříbro, Technologický Park Brno a Podnikatelská zóna Šternberk. Ceny AFI obdržely firmy ON Semiconductor Czech Republic a Mann + Hummel Service.

Slavnostním vyhlášením soutěží Investor a podnikatelská nemovitost roku 2013 vyvrcholil Týden investic, v rámci něhož se konala i řada regionálních akcí, jejichž tématem bylo technické vzdělávání. Akce se věnovaly také designu v průmyslu nebo výzkumu a vývoji.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.