Proexportní evropské agentury se sejdou v Praze

Publikováno

Ve dnech 26. a 27. dubna 2018 hostí CzechTrade společně s Ministerstvem průmyslu a obchodu prestižní setkání pracovní skupiny zaměřené na oblast zpracování a šíření informací (WGIP – Working Group of Information Professionals).

Pracovní skupina vznikla díky iniciativě členů hlavní konference ETPO v roce 1973 a od svého založení se schází dvakrát ročně. Dnes je platformou profesionálů, kteří sdílí své zkušenosti a osvědčené postupy a diskutují mezi sebou témata týkající se oblasti informačních služeb s cílem poskytovat klientům agentur aktuální, snadno přístupné a spolehlivé informace, které podpoří jejich úsilí o internacionalizaci.

Na programu pražského jednání jsou mj. digitální média a informace (nástroje, programy, e-marketing), inovace a trendy v chatboxech a on-line diskuzích, klientský servis nebo diskuze na téma, jak připravit firmy, aby navyšovaly svůj export, nebo jak vytvořit zajímavý digitální obsah a jaké formáty k tomu využít.

Naposledy hostila Praha jednání ETPO-WGIP na podzim roku 1997.

Celý článek najdete v tištěné verzi TRADE NEWS 1/2018 na str. 69.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.