CzechTrade představí v Německu špičkové české digitální start-upy

Publikováno

Praha, 6. února 2020 – Vládní agentura na podporu exportu CzechTrade připravila vůbec poprvé pro české technologické firmy dvoudenní program na akci Digital Demo Day v Düsseldorfu, největší B2B přehlídce mladých technologických firem a start-upů v Německu. Představí se na ní více než 170 společností, které vyvíjejí moderní technologie a služby v oblastech, jako je virtuální a rozšířená realita, umělá inteligence, automatizace nebo robotika.

Technologická show Digital Demo Day se koná 13. února 2020 v areálu bývalé ocelárny Böhler. Očekává se hojná účast, vedle progresivních malých firem zde nebudou chybět ani velké nadnárodní společnosti a investoři, zástupci prestižních univerzit a také malé a střední podniky. Česká republika se na letošním ročníku Digital Demo Day může pyšnit desítkou vystavovatelů, což představuje nejpočetnější zahraniční zastoupení.

„Jednou z českých firem, kterou v Německu prezentujeme, je Aducid. Tato společnost vyvinula aplikaci pro bezpečnou digitální identitu, jejímž prostřednictvím se lze místo hesel přihlásit do všech aplikací a nástrojů. Zaujmout může i pražský Automation CoE, který se specializuje na automatizaci procesů pomocí robotů v oblastech jako finance, lidské zdroje nebo IT,“ představuje mladé inovativní firmy Adam Jareš, ředitel zastoupení CzechTrade v Düsseldorfu, které pomáhá českým firmám expandovat do Německa.

Kromě samotné přehlídky zajistila zahraniční kancelář CzechTrade v Düsseldorfu den před konáním akce také představení českých firem zástupcům investorů a významných německých firem, jako jsou Deutsche Telekom, Flughafen Düsseldorf či METRO.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.