TRADE NEWS a Alter Eko pořádají seminář (POST)BREXITOVÉ OTAZNÍKY & VYKŘIČNÍKY

Publikováno

Společnost Alter Eko a magazín o obchodu a exportu TRADE NEWS si Vás dovolují srdečně pozvat na expertní seminář věnovaný dopadům britského odchodu z Evropské unie na (středo)evropské ekonomiky a byznys.

Nejnovější zprávy a zákulisní informace přímo z Londýna přiveze zakladatelka a hlavní analytička ADA Economics Raffaella Tenconi.   Nejen o kurzovém a finančním riziku a možné obraně bude mluvit hlavní ekonom a šéf strategického výzkumu Komerční banky Jan Vejmělek. Možné scénáře britského odchodu z EU a jejich dopady na český byznys představí brexitový koordinátor Svazu průmyslu a dopravy ČR Pavel Fára.

Seminář se koná 3. března 2020 od 15.30 ve stylových prostorách Kláštera minoritů sv. Jakuba (Malá Štupartská 635/6, Praha 1 – Staré Město). Vstupné čítající simultánní překlad, přestávky na kávu a závěrečný raut činí 1500 Kč + DPH.

Další informace: www.altereko.info

Přihlášky a případné dotazy směřujte na seminare@altereko.info

Přiložené soubory

PDF tradenews-1-2020-pozvanka-konference-03.pdf PDF dokument 184.3 kB

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.