Aktuální zprávy z EGAPu

Publikováno

.

Fast track – přednostní vyřízení žádosti o pojištění pro vývozce, kteří hledají nové odběratele.
Nulové poplatky pro vývozce, kteří budou poptávat pojistné produkty EGAP kryjící nová rizika, jediným nákladem bude samotné pojistné.
Zkrácení doby potřebné pro uznání nároku na pojistné plnění (čekací doba) u pojištěných úvěrů z 6 měsíců na 3 měsíce a u pojištěných záruk z 3 měsíců na 1 měsíc u všech exportérů bez rozdílu velikosti.


Všichni vývozci včetně malých a středních firem se mohou okamžitě obrátit na EGAP prostřednictvím online žádosti ( platí pro produkty B, C, V, tedy pojištění dodavatelských úvěrů a výrobního rizika), na adrese https://eol.egap.cz. EGAP prověří bonitu a platební schopnost zahraničního odběratele; ve zkráceném procesu připraví pojistné smlouvy ošetřující riziko neodebrání zboží nebo nezaplacení faktury vývozce; poskytne pojištění pro pohledávky od 100.000 Kč.

Veškeré informační systémy EGAP zůstávají v provozu, jeho zaměstnanci jsou k zastižení na svých telefonních číslech a e-mailových adresách. Z důvodu bezpečnostních opatření doporučujeme ke komunikaci telefonická spojení, e-mail či telekonference.

www.egap.cz

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.