TRADE NEWS a Alter Eko pořádají seminář VÝZVY A PŘÍLEŽITOSTI obchodního režimu s COVID-19

Publikováno

Společnost Alter Eko a magazín o obchodu a exportu TRADE NEWS si Vás dovolují srdečně pozvat na expertní seminář věnovaný výzvám a příležitostem nového obchodního režimu, pod nějž se podepíše nejen COVID-19.

Své vize a tipy nabídne ROGER TOOZE, spoluzakladatel mezinárodní politické ekonomie, který vyučoval na London School of Economics a dalších prestižních univerzitách v Evropě, USA a Číně. Profesor Tooze dnes konzultuje pro přední globální společnosti a nadnárodní instituce a žije střídavě v Británii a Číně.

Český kontext doplní a potenciální rizika stávající transformace globálního obchodního řádu nastíní mimo jiné generální ředitel společnosti EGAP JAN PROCHÁZKA.

Seminář se koná 9. června 2020 od 15.30 ve stylových prostorách Kláštera minoritů sv. Jakuba (Malá Štupartská 635/6, Praha 1 – Staré Město). Vstupné čítající simultánní překlad a catering činí 1500 Kč + DPH.

Další informace: www.altereko.info

Přihlášky a případné dotazy směřujte na seminare@altereko.info

Přiložené soubory

PDF tradenews-2-2020-pozvanka.pdf PDF dokument 198.73 kB

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.