Šestice rodinných firem získala Národní cenu ČR za kvalitu v rodinném podnikání

Publikováno

Posláním Národní ceny ČR za kvalitu v rodinném podnikání, kterou koordinuje Ministerstvo průmyslu a obchodu a AMSP ČR, je zviditelnit úspěšnost českých rodinných podniků a ocenit kvalitu managementu v oblasti manažerských, ekonomicko-finančních a administrativně-psychologicko-právních aktivit. Každý z účastníků získal motivační zpětnou vazbu a hodnocení nezávislé poroty, složené ze zástupců asociace a její univerzitní platformy pro family business.

Soutěž probíhala od července do října 2021, její součástí bylo rovněž hodnocení na místě přímo u TOP 6 rodinných firem s nejlepším průměrným hodnocením. Závěrečné pořadí pak zvolila porota v listopadu 2021.

Oceněné firmy

První Chodská s.r.o.

www.chodska.cz

Ateliéry Bárta s.r.o.

www.atelierybarta.cz

Milan Škoda – Foto

www.fotoskoda.cz

Beneš a Lát a.s.

www.benesalat.cz

ICOM transport a.s.

www.icomtransport.cz

Centrin CZ s.r.o.

www.centrin.cz

Při předávání cen firmám oceněným ve 2. ročníku byl zároveň vyhlášen další, již 3. ročník soutěže. Rodinné firmy se do něj budou moci hlásit až do 15. srpna 2022.

Více informací: www.rodinnafirma.net

Zdroj: AMSP ČR

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.