EuroBLECH 2022: Jak vypadá budoucnost průmyslu zpracování plechu

Publikováno

Přední světový veletrh odvětví zpracování plechu je zpět a otevře své brány od 25. do 28. října 2022 na výstavišti v německém Hannoveru. Na čisté výstavní ploše 88 000 metrů čtverečních předvede své výrobky a nejnovější inovativní výrobní řešení celkem 1300 vystavovatelů ze 39 zemí. Letošní ročník se ponese v duchu motta Vaše brána do chytřejší budoucnosti a bude zaměřen na nabídku inteligentních řešení a rozšířenou automatizaci a digitalizaci výrobního řetězce, které umožní dále zvýšit výrobní kapacitu a efektivitu v odvětví.

Po vynucené přestávce se komunita zpracovatelů plechu opět těší na osobní obchodní setkání, a hned ve velkém mezinárodním měřítku. EuroBLECH 2022 jakožto přední světová výstava v oboru nabízí příležitost konečně se seznámit s nejnovějšími inovacemi, které byly vyvinuty v posledních několika letech, a setkat se s novými i stávajícími obchodními kontakty. „Prohlídka strojů a systémů za provozu, posílení obchodních vztahů a objevení, jak vypadá budoucnost průmyslu zpracování plechu. To vše živě a osobně. O tom je EuroBLECH!“ říká za pořadatele, společnost Mack-Brooks Exhibitions, Evelyn Warwick, eventová ředitelka.

„Vystavovatelé, kteří pokrývají celý technologický řetězec zpracování plechu, představí svou kompletní nabídku řešení pro inovaci a digitalizaci výrobního procesu. Hovoříme o firmách jako ADIGE S.P.A., Amada GmbH, ArcelorMittal Commercial Germany GmbH, BAYKAL MAKINA SAN. VE TIC. A.S., BLM S.P.A., Bystronic Laser AG, DURMAZLAR Makina San. Ve Tic. a.s., ERMAKSAN MAK. SAN. VE TIC. A.S., KUKA Deutschland GmbH, LVD COMPANY NV, Mazak EU Laser HQ, Mitsubishi Electric Europe B.V., MOTOFIL Group, Otto Bihler Maschinenfabrik GmbH & Co. KG, PRIMA POWER GmbH, SafanDarley B.V., SALVAGNINI, Salzgitter AG, Schuler Pressen GmbH, ThyssenKrupp Steel Europe AG a TRUMPF Werkzeugmaschinen SE + Co. KG, abych jmenovala alespoň některé z nich,“ pokračuje Evelyn Warwick. Nejvíce vystavovatelů pochází z Německa, Itálie, Turecka, Číny, Švýcarska, Nizozemska, Španělska, Belgie, Polska, Rakouska, Portugalska a USA.

Novinky: Prezentační prostor EuroBLECH 2022
Kromě novinek a četných živých ukázek ve výstavních stáncích se účastníci mohou těšit na otevření prezentačního prostoru EuroBLECH 2022. Tato veletržní novinka se nachází v hale č. 26 (stánek L60) a během čtyř výstavních dnů bude hostit přibližně 20 setkání, která nabídnou vzrušující pohled na inovativní společnosti a projekty, zajímavé diskuze a cenné příležitosti k navázání kontaktů. Účast je pro všechny registrované vystavovatele a návštěvníky zdarma a další informace budou zveřejněny ještě před otevřením veletrhu.

Seznam vystavovatelů a program veletrhu
Jak nástroj Seznam vystavovatelů EuroBLECH, tak i online náhled výstavy s podrobnými informacemi o mnoha vystavovatelích a produktech jsou pravidelně aktualizovány a najdete je na stránce www.euroblech.com . Nástroj Seznam vystavovatelů pomáhá uživatelům efektivně se připravit na návštěvu a vyhledat společnosti a produkty, které pro ně jsou nejdůležitější. Online náhled veletrhu poskytuje přehled nejrůznějších inovací, technologií a systémů, které budou na této akci k vidění.

Studentský den
Mladá generace je pro průmysl zpracování plechu stále důležitější vzhledem k digitální transformaci a souvisejícím změnám profilů zaměstnanců. V posledních několika letech bylo navíc náročné prosadit se v oboru kvůli nedostatečnému počtu akcí s osobní účastí a příležitostí k navazování kontaktů. Z toho důvodu veletrh otevírá své brány studentům zcela zdarma. V pátek 28. října ho mohou bezplatně navštívit po předložení studentské ID karty u vchodu. V ostatní veletržní dny studenti zaplatí zlevněné studentské vstupné ve výši 18 eur za celodenní vstup.

Aplikace EuroBLECH
Nová aplikace EuroBLECH pro zařízení Android a iPhone bude ke stažení v obchodě s aplikacemi od poloviny září. Obsahuje interaktivní mapu a funkci hledání vystavovatelů a personalizované plánování návštěvy plus další užitečné funkce pro návštěvníky veletrhu.

Místo konání
Veletrh EuroBLECH 2022 se bude konat v halách č. 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 26 a 27 v areálu Hannoverského výstaviště v Německu. Otevírací doba je od úterý 25. října do pátku 28. října od 9.00 do 18.00. Vstupenky lze zakoupit se slevou v online obchodě, ale i přímo na veletrhu po celou dobu jeho trvání. Mezinárodní letecké spoje i skvělá místní infrastruktura zajišťují, že je místo akce v Hannoveru snadno dostupné letadlem, autem i veřejnou dopravou. Návštěvníkům, kteří potřebují vízum, se doporučuje, aby se na cestu připravili co nejdříve. Další podrobné informace o veletrhu, dopravě a ubytování jsou k dispozici na webových stránkách www.euroblech.com.


Kontakt:

Tristan Mandel, vedoucí týmu marketingu událostí

EuroBLECH Press Office

Mack-Brooks Exhibitions Ltd

Romeland House, Romeland Hill, St Albans, Herts AL3 4ET, Spojené království

Tel.: +44 (0)1727 814400, E-mail: press@mackbrooks.co.uk

About Mack-Brooks Exhibitions

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.