Gratulujeme vítězům oceněným na XX. ročníku Dne podnikatelů ČR, který pořádá AMSP ČR

Publikováno

.

Cena hlavního projektu Rok nových technologií 2022

1. místo: Dudr Tools s.r.o.

Firma patří mezi přední výrobce a dodavatele kmenových pilových pásů na světě. Spolupracuje s největšími dřevozpracujícími podniky nejen v Česku a na Slovensku, ale také ve čtyřiceti zemích po celém světě, kam směřuje 65 % její produkce. Zákazníkům poskytuje komplexní služby včetně servisu a poradenství.

2. místo: VR Life s.r.o.

Projekt VR Vitalis je první cvičení ve virtuální realitě v České republice. Pomáhá zvyšovat kapacitu fyzioterapeutů, zvyšuje motivaci ke cvičení a dokáže nahradit některé cvičební přístroje.

3. místo: Blaze Harmony s.r.o.

Rodinná, ryze česká firma, která patří se svými technicky nadčasově řešenými produkty mezi nejrychleji rostoucí firmy v oboru. Její zakladatel Roman Tihelka se již více než 20 let věnuje aktivitám v oblasti vytápění spojeným se spalováním biomasy.

Rodinná firma roku AMSP ČR

Kategorie Malá firma

1. místo: Retap spol. s r. o.

Společnost vyrábí na zakázku krbová kachlová kamna s opláštěním tradičními keramickými kachli vlastní výroby. Dále elektrická akumulační kachlová kamna, elektrické kachlové přímotopy, kachlové radiátory a další výrobky.

2. místo: DecoLED s.r.o.

Rodinná společnost se již od roku 1997 zabývá slavnostním a vánočním osvětlením. Rozsah činností se neustále rozšiřuje podle požadavků velkých tendrů i mezinárodních projektů.

3. místo: MS ProTech s.r.o.

Mladá, dynamicky se rozvíjející česká firma. Specializuje se na dodávky strojních komponentů vyráběných na zakázku technologií třískového obrábění, tváření plechů a svařování.

Kategorie Střední firma

1. místo: Hrdlička spol. s r. o.

Rodinná firma patří mezi největší poskytovatele v oblasti geomatických služeb v České republice. Jejími významnými klienty jsou společnosti působící v oborech stavebnictví, energetiky, telekomunikací a vodohospodářství.

2. místo: Alba CR spol. s r. o.

Společnost se od roku 1992 zabývá vývojem, výrobou a velkoobchodním prodejem kancelářského sedacího nábytku nejrůznějšího typu.

3. místo: Jelínek – výroba nábytku s.r.o.

Tradice této rodinné společnosti přesáhla 125 let. Vyrábí kvalitní nábytek, dveře a bytové doplňky z masivního dřeva. Už pět generací jí koluje v žilách vášeň pro dřevo a poctivé řemeslo.

Cena veřejnosti: Vasky s.r.o.

Boty společnosti Vasky vznikají v rukou šikovných ševců a šiček. Právě lidský dotek je základem snažení vyrábět boty, u kterých člověk ví, kdo a z čeho je vyrobil.

Nastartujte se

1. místo: Tackera

Energie bez chemie. V sypké formě, tvořená a balená v harmonii s přírodou. „Chceme dokázat, že i povzbuzující nápoje mohou být tvořené přírodními složkami, a vypité tak s dobrým a příjemným pocitem.“

2. místo: NAP – Dog protein bar

„Jsme firma, která vyrábí outdoorové jídlo pro psy. Na trhu nám chybělo nutričně vyvážené psí jídlo, které by bylo skladné a nejlépe i lehké... Proto jsme vymysleli NAPíky.”

3. místo: Traffic Smart

Řízení silniční dopravy pomocí optimalizace zelených fází světelných signalizačních zařízení (SSZ) dle aktuální dopravní situace.

Cena veřejnosti: Mamio

Mamio je mobilní aplikace, která usnadňuje mateřství tím, že propojuje mámy podle věku dítěte a lokace a umožňuje jim se vzájemně podporovat.

eŽena

1. místo: Denisa Huňatá

Denisa šije společně s dcerou designové kšandy. „Snažím se ukázat, že kšandy seknou také ženám. Šijeme je na míru zákazníkovi, vytváříme vlastní motivy, ze kterých vznikají i celé kolekce dalších doplňků.“

2. místo: Pavla Francke

Zatímco byla na mateřské dovolené, založila bývalá běžkyně na lyžích Pavla Francke vlastní značku běžeckých holí Haakon a vymyslela unikátní službu výměny zlomených holí, která nemá na trhu obdoby.

3. místo a Cena veřejnosti: Hana Šormová

Maminka, autorka dětských knížek a spolumajitelka nevšedního hračkářství Takaro, se zaměřuje na smysluplné lokální hračky.

eManuel

1. místo a Cena veřejnosti: Hana Rosenbergová

„Od svatebních šatů mne láska ke psům zavedla k výrobě obojků a vodítek. Zakládám si na originalitě, a proto u mne vznikají jedinečné designy, které si klienti mohou zakoupit nejen pro svého pejska v podobě obojku nebo vodítka, ale také pro sebe ve formě čelenky či nákrčníku.“

2. místo: Jan Straka

„Zabýváme se výrobou dřevěných masivních doplňků. Dnes máme v portfoliu zhruba třicet vlastních výrobků v několika barevných dekorech. Vyrábíme často na míru a vše poctivě, starými metodami.“

3. místo: Martin Nani

„K oboru mě přivedl táta, který začal podnikat již v roce 1992 jako topenář a instalatér. Moje práce je můj koníček, beru ji jako poslání. Mojí parketou je montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a tepelných čerpadel.“

Zdroj: AMSP ČR

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.