Odstartovala soutěž o Cenu hlavního projektu AMSP ČR „ROK NOVÉ ENERGIE 2024“

Publikováno

Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) pořádá soutěž určenou živnostníkům, mikro, malým a středním podnikům (tzv. MSP), které v Česku podnikají a za poslední rok (12 měsíců) věnovaly energii do přeměny fungování. Soutěž navazuje na dlouholetou tradici AMSP ČR.

​Cílem soutěže o Cenu hlavního projektu AMSP ČR „Rok nové energie 2024“ je ocenit ty firmy, které v rámci svého podnikání inovují, transformují a regulují spotřebu jakéhokoliv zdroje (energetického, personálního, přírodního) a jejichž změny mají pozitivní dopad na fungování firmy a mohou mít i celospolečenský dosah. Probíhající technologické, sociální a klimatické změny jsou neoddiskutovatelnými fakty, které s sebou nesou další zatížení chodu firmy.

Ceny do soutěže věnují firmy jako Škoda Auto a.s., Komerční banka a.s.PKF APOGEO, Divadlo na Fidlovačce, Allegromagazín TRADE NEWS a Finanční a ekonomické informace, a další

Registrace do soutěže bude uzavřena 25. 8. 2024.

Kompletní informace k soutěži naleznete zde: https://www.rne2024.cz/projekt-kalendar-akci/soutezprojektu

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.