5. ročník soutěže eŽena pomáhá drobným podnikatelkám

Publikováno

Originální soutěž pro ženy podnikatelky opět přináší jedinečnou příležitost ocenit a zviditelnit práci drobných podnikatelek. Tato soutěž oslavuje jejich schopnosti, samostatnost, kvalitu služeb a originální nápady. Je určena výhradně ženám, které provozují vlastní e-shop nebo plánují jeho založení a posílají z něj balíky svým zákazníkům.

Podpora drobných podnikatelek je velmi důležitá, přispívá k vytváření nových pracovních míst i posilování komunitních vazeb. Podnikatelky přinášejí do světa obchodu jedinečné perspektivy a kreativitu, které jsou neocenitelné pro udržitelný růst. Ženy soutěžící v soutěži eŽena jsou velmi originální a mají co nabídnout. Často podnikají v oblastech, které si zaslouží osvětu, zejména pokud vykonávají zajímavé řemeslo.

Každá žena podnikatelka, která splňuje výše uvedené podmínky, má šanci od 1. 7. 2024 soutěžit o atraktivní ceny. Nejhodnotnější ceny představuje finanční podpora generálního partnera, společnosti General Logistics Systems Czech Republic s.r.o. Další úžasné ceny věnovaly společnosti jako ELEGA spol. s r.o., Cannor Natural Health Care s.r.o., Vinařství Ježková, CityZen, s.r.o., Svaz výrobců skla a bižuterie a magazín TRADE NEWS, mediální partner soutěže.

Registrace do soutěže bude uzavřena 31. 8. 2024. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a přihlaste se zde: Registrace.

Podpořme společně drobné podnikatelky a pomozme jim vytvořit prostředí, kde mohou naplno rozvinout svůj potenciál a přinést nové a inspirativní nápady! Díky soutěži se mohou zviditelnit, získat nový impulz a možnost rozšířit své podnikání.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.