Hledáme Dobré podnikatele!

Publikováno

MAKRO si váží všech, kteří kromě podnikání myslí i na své okolí. Vyhlašuje proto za podpory AMSP ČR už druhý ročník soutěže MAKRO Dobrý podnikatel. Pokud jste na trhu alespoň dva roky, zaměstnáváte méně než 30 zaměstnanců a děláte pro společnost něco navíc, můžete se od poloviny března do konce června registrovat na www.dobrypodnikatel.cz.

Zachraňujete kulturní památky jako loňští vítězové Jitka a Richard Kantovi? Zaměstnáváte handicapované? Podporujete děti v dětských domovech nebo aktivně přispíváte ke kulturnímu a společenskému životu ve své komunitě? Pak je tato soutěž určena právě pro vás. Důležité je, jestli něco ze svých obchodních úspěchů vracíte zpátky.

Sto tisíc korun pro vítěze

Vyhrát můžete titul Dobrého podnikatele a 100 000 korun v hotovosti. Pokud se probojujete mezi 15 finalistů, které zvolí veřejnost, získáte navíc mediální podporu svých aktivit. Registrace probíhá od poloviny března, přihlašování a hlasování odstartovalo 15. dubna. Dobrého podnikatele pro rok 2015 budeme znát na začátku října. Registrujte se nebo doporučte někoho, kdo si ocenění Dobrý podnikatel zaslouží. Dejte mu tak najevo, že si jeho práce vážíte. Aktuální informace k soutěži najdete na webu www.dobrypodnikatel.cz.

Zdroj: MAKRO

Celý článek najdete v tištěné verzi TRADE NEWS 2/2015 na str. 63.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.