Máte geniální nápad na podnikání? Nastartujte se s Komerční bankou

Publikováno

Komerční banka ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR pomůže proměnit váš nápad v úspěšné podnikání, a to díky grantovému programu Nastartujte se, v jehož rámci čekají na talentované začínající podnikatele finanční i nefinanční odměny v hodnotě 1,7 milionu korun.

Hlavním cílem programu je podpora podnikatelů v jejich začátcích. Kromě finanční odměny pro nejlepší projekty přináší všem účastníkům zviditelnění, zpětnou vazbu od veřejnosti a odborné poroty, inspiraci a letos nově také možnost propagovat a nabízet své výrobky a služby na Start-up marketu.

Přihlaste se do 11. září 2015

Není nic jednoduššího, než svůj podnikatelský plán přihlásit. I na začátku úspěchu geniálního a vizionářského Steva Jobse byla jedna jediná myšlenka, která nezapadla a vyklíčila v mezinárodní úspěch. Svůj projekt můžete přihlásit až do 11. září 2015. Stačí zpracovat a zaregistrovat svůj podnikatelský plán, případně nahrát videoprezentaci svého projektu, na portál www.nastartujtese.cz.

Jednotlivé podnikatelské plány posoudí odborná porota. Nejlepší z nich si odnese odměnu 300 tisíc korun. Zapojit se může i široká veřejnost hlasováním pro nejlepší video. Autor videa s nejvíce hlasy od fanoušků získá pro své podnikání částku 50 tisíc korun.

Nenechte si ujít příležitost, jak nastartovat své podnikání!

Více informací: www.nastartujtese.cz nebo na www.facebook.com/nastartujtese.cz

Celý článek najdete v tištěné verzi TRADE NEWS 3/2015 na str. 45.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.