Exportní večery: Exkluzivní průvodci (divokým) světem globálního obchodu

Publikováno

Originální a praktické pohledy a rady manažerům, majitelům firem a studentům, kteří by jednou chtěli vlastní byznys. To vše nabídnou podzimní pokračování úspěšného cyklu Exportních večerů.

O své zkušenosti s globální ekonomikou a obchodem se podělí například šéf týmu poradců ukrajinské ministryně financí Ivan Mikloš nebo dlouholetý pracovník největších globálních finančních institucí (Deutsche Bank, Saxo Bank) a někdejší člen poradního sboru Bank of England Nick Beecroft. Český kontext doplní generální ředitel CzechTrade Radomil Doležal či předseda Asociace malých a středních podniků ČR a majitel Sindat Group Karel Havlíček.

Cyklus zahájí 22. září rozborem současného stavu a výhledu globálního hospodářství doplněným o analýzu sil a slabin největších a nejdiskutovanějších ekonomik světa ředitel akciového fondu prestižní rakouské společnosti Gutmann Christoph Olbrich. Přehledem relevantních rizik a dostupných pojistek proti nim pak doplní generální ředitel Exportní garanční a pojišťovací společnosti Jan Procházka. Akce se uskuteční ve Vencovského aule VŠE (náměstí Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 – Žižkov) od 16.15 do 17.30. Vstup je možný zdarma po registraci na adrese skok@vse.cz (do předmětu e-mailu, prosím, napište "exportní večer").

Vybrané exportní večery budou natáčeny. Ve zkrácené podobě se jejich relevantní obsah objeví na Investičním webu ve formě článků a videí. Z vybraných akcí také bude zajištěn živý přenos prostřednictvím Twitteru Investičního webu (@investicniweb). Vše tedy bude možné sledovat on-line, případně si souhrn toho nejpodstatnějšího dohledat později.

Exportní večery se budou konat vždy v úterý jednou za dva týdny. Časy a místa konání se vzhledem k možnostem hostů budou lišit, dozvíte se je včas na těchto stránkách.

Organizátorem a moderátorem Exportních večerů je publicista a konzultant Roman Chlupatý. Partnery jsou Fakulta mezinárodních vztahů VŠE a Studentský klub obchodu a konkurenceschopnosti (SKOK). Mediálními partnery jsou TRADE News a Investiční web.

22/9 Nový (ab)normál: Potenciál a riziko největších a nejdiskutovanějších trhů současnosti
6/10 USA: Kolos odchází, kolos nastupuje aneb Proč se sázka na Ameriku stále vyplatí
20/10 Riziko pro váš byznys: Kde a jak ho hledat a jak mu předcházet?
3/11 Írán se vrací na scénu, boj o 80 milionů spotřebitelů je v plném proudu. Jak v něm uspět?
1/12 Ukrajina: Trh s potenciálem, na který raději zapomeňte (?)
15/12 Recept na úspěch: Firmy a ekonomiky, které se zítra zařadí mezi vítěze

* Změna programu vyhrazena.

* Program bude postupně doplňován a aktualizován. Sledujte náš web.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.