ČPP vyhrála na celé čáře

Publikováno

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) se stala vítězem 16. ročníku odborné ankety Pojišťovna roku, když ovládla hned tři z pěti hodnocených kategorií. Stejně jako v roce předchozím ČPP vyhrála nejprestižnější kategorii Pojištění průmyslu a podnikatelů. Obhájila vítězství v kategorii Autopojištění a také druhé místo v kategorii Životní pojištění. V Pojištění občanů se ČPP dokázala vyšvihnout z loňského druhého místa na místo první.

„Vyhráli jsme na celé čáře – máme tři zlaté a jedno stříbro. Podařilo se nám navázat na loňský úspěch a v obrovské konkurenci umístění dokonce ještě vylepšit. Získaných ocenění si velmi vážíme, jsou pro nás důležitou zpětnou vazbou. Potvrzují, že naše produkty a služby jsou konkurenceschopné a jsou důkazem, že naše spolupráce s makléři je na vysoké úrovni,“ uvedl k triumfu ČPP v anketě její šéf Jaroslav Besperát. „Tato významná ocenění jsou nejen naším úspěchem, ale vyznamenáním celé skupiny Vienna Insurance Group,“ doplnil.

O výsledcích ankety Pojišťovna roku svými hlasy rozhodují makléři, tedy odborníci na pojištění, kteří jsou s produkty pojišťoven v dennodenním styku. Proto nejlépe dokážou ocenit nejen kvalitu produktů, ale i doprovodných služeb, které pojišťovny nabízejí koncovým klientům, ale i obchodním partnerům. Organizátory této nejstarší hodnotitelské soutěže jsou Asociace českých pojišťovacích makléřů a Česká asociace pojišťoven společně se specializovaným serverem oPojištění.cz.

Zdroj: ČPP

Celý článek najdete v tištěné verzi TRADE NEWS 3/2016 na str. 73.

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.