Veřejnost opět zvolí Osobnost Českého Goodwillu 2016

Publikováno

Již počtvrté začne 1. 9. ráno hlasování veřejnosti v prestižním ocenění Český Goodwill 2016. Veřejnost bude moci vybírat z rekordních 75 firem, které postoupily ve čtvrtém ročníku do finále. Meziročně se jedná o více než pětinový nárůst (21 %).

Na ocenění Český Goodwill 2016 bylo celkem přijato 115 nominací, z toho bylo 111 platných.
Do finále postoupilo 75 firem, jejichž medailonky budou již zítra uveřejněny na webu projektu. „Po celé září může veřejnost zasílat hlasy svým favoritům, z nichž ten, kdo bude mít nejvíce hlasů, se stane Osobností Českého Goodwillu 2016,“ říká Lenka Hlavatá, managing partner poradenské skupiny HPCG, autorka projektu.

V měsíci září proběhne rovněž dvoukolové hodnocení odborné poroty, která vybere nejsilnější příběhy v kategoriích Tradice, Inovace, Partner a Mecenáš. Podrobnosti o tom, kdo získá prestižní ocenění Český Goodwill 2016, budou slavnostně vyhlášeny na galavečeru 20. října. Slavnostní předání ocenění Český Goodwill 21016 se letos bude konat v Národním muzeu - Českém muzeu hudby na pražské Malé Straně.

Záštity pro 4. ročník znovu poskytly Jaroslava Jermanová, 1. místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP). Prestižní novinkou pro rok 2016 je záštita, kterou nad oceněním převzala Mezinárodní obchodní komora a Světová federace obchodních komor se sídlem v Paříži. V souladu se záměrem projektu klást větší důraz na regiony, poskytl záštitu předseda Svazu měst a obcí České republiky František Lukl a vládní zmocněnec pro Moravskoslezský, Ústecký a Karlovarský kraj Jiří Cienciala. Ocenění Český Goodwill mimo jiné podporuje platforma společensky odpovědných firem Business Leaders Forum. Pořadatelem je tradičně česká poradenská skupina HPCG. Nad transparentním průběhem dohlíží TÜV SÜD Czech.

Hlavními mediálními partnery jsou Regionální Deník a multimediální projekt ZET skupiny Lagardère. Projekt dále mediálně podporují Český rozhlas Region, magazín
Trade News a vydavatelství Economia. Partnery ocenění Český Goodwill 2016 jsou společnosti
Pojišťovna VZP, a. s., X Production Digital, e.vox, a nadační fond MA-MA Foundation s projektem Plňme přání.

Pro více informací navštivte www.cesky-goodwill.cz

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.