Články autora: Jana Jenšíková

Christoph Rath: Česká republika je ve skupině Vienna Insurance Group premiantem

thumbnail

„Kdybych byl českým podnikatelem a chtěl si získat rakouského obchodního partnera, určitě bych ho co nejdříve pozval k sobě do firmy. Prezentoval bych mu, jak moje produkty vznikají a proč se na ně může spolehnout. A abych se jako hostitel ukázal v tom nejlepším světle, vzal bych ho určitě do Prahy,“ říká Christoph Rath, který pracuje již sedmnáct let ve skupině Vienna Insurance Group (VIG) a v současnosti je členem představenstva ČPP a Kooperativy. Během interview nás inspiroval i k dalšímu doporučení – vzít dobývaného klienta na anglické představení Divadla Járy Cimrmana. Pokud se bude dobře bavit, zjistíte, že máte stejný humor. A to je pro dlouhodobé partnerství nejen v obchodě hodně důležité.

číst celý článek

Patrik Reichl: Česko má obrovský kreativní potenciálJeho úspěch se rodí v obcích a regionech

thumbnail

Představitelé tuzemských firem, s nimiž v rámci přípravy TRADE NEWS často hovoříme, si občas mezi řádky povzdechnou, že najít ve státní správě srdcaře zapáleného pro podporu podnikání, který má navíc kontakt s realitou, není úplně samozřejmé. Generální ředitel CzechInvestu Patrik Reichl by se jim nejspíš líbil. Je to praktik, který mluví i jedná přímo, a podle jeho slov ho prostě baví, že může pomáhat lidem. „Máme krásnou práci. Pomáháme podnikatelům, aby rostli, ale některým také, aby přežili nelehké období. To mě hřeje u srdce.“

Štítky CzechInvest, Investice, Startupy, MSP

číst celý článek

Czech Republic is the best performer within the VIG Group

thumbnail

"If I were a Czech entrepreneur and wanted to impress an Austrian business partner, I would definitely invite them to my company as soon as possible. I would show them how my products are made and why they can rely on them. And to make an even bigger impression, I would definitely take them to Prague," says Christoph Rath, who has been working for the Vienna Insurance Group (VIG) for seventeen years and is currently a member of the Board of Directors of ČPP and Kooperativa. He also noted that he would take a business partner from Austria to Cimrman English Theatre. "If they have a good time, you will find out that you have the same sense of humour. And this is very important for a long-term partnership, not only in business."

číst celý článek

Jaroslav Besperát: In a crisis, we are all looking for stability and trustWe have been building such an insurance company for 25 years

thumbnail

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) has so far gone through the covid-19 crisis virtually unaffected. We talked with the CEO Jaroslav Besperát just after the company won the prestigious Zlatá koruna award: gold in the Business and Industry Insurance category and two bronze trophies for insurance for entrepreneurs Simplex and Autopojištění Combi Plus. Despite the pandemic, ČPP has had a very successful year in terms of overall economic results and is still one of the fastest growing big insurance companies in the country. The company’s CEO is known to like winning. What is his recipe for victory?

Štítky ČPP

číst celý článek
1 11 12 13 14 15 16 17 20 30 39

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.