Články autora: Shutterstock

Příležitosti pro české firmy v Kanadě

thumbnail

Letecký průmysl Kanada je pátým největším výrobcem letadel a leteckých komponentů na světě. Civilní výroba představuje zhruba 80 % zdejšího leteckého průmyslu, přičemž země zaujímá 3. místo na světě ve výrobě civilních letounů. Uplatnění českých firem lze tradičně hledat ve výrobě částí letadel s…

Štítky Kanada

číst celý článek

Pardam Nano4fibers: Z výrobní popelky byznysovou princeznou

thumbnail

Ještě v závěru minulého roku nevypadaly nanovlákenné respirátory ani zdaleka na produktový trhák. V roce 2019 jich roudnická firma Pardam Nano4fibers, která vyvíjí a vyrábí nanomateriály, prodala pouhých 1700 kusů. Koronavirová krize však udělala z výrobní popelky byznysovou princeznu. Od května 2020 mají díky nové výrobní lince v plánu produkci zvýšit na půl milionu kusů měsíčně a chystají nový závod čistě jen na výrobu nanovlákenných respirátorů.

Štítky Nanotechnologie, Nové technologie

číst celý článek

Posilujme imunitu

thumbnail

O těžkostech, které nám všem přinesly uplynulé měsíce, by bylo zbytečné se znovu rozepisovat. Co ale nemohu opomenout, je nasazení a schopnost zvládnout těžké chvíle napříč celou naší společností. V tomto ohledu jsem hrdý na naše kolegy, kteří po celou dobu nouzového stavu poskytovali klientům služby v plné šíři a byli a jsou jim nadále nápomocni při řešení jejich finanční situace.Čas na změnu?

Štítky Nové technologie, KB

číst celý článek

Největší chyby v personální strategii, které můžete udělat v kritické době

thumbnail

Dnešní doba je velmi zvláštní. Náhlý příchod omezení, na která se nikdo nemohl připravit, i velmi pozvolný návrat do zaběhnutých kolejí zanechal v mnoha lidech i v celé společnosti nejistotu. Je ale zbytečné lamentovat nad ztrátami nebo problémy. Teď je čas následovat dobrou strategii, aby se koncem prosince ukázalo, že to nebyl vůbec špatný rok.

Štítky Personalistika

číst celý článek
1 15 26 27 28 29 30 31 32 43 57

Za obsah inzerce zodpovídá inzerent. Žádné části textu nebo fotografie z Trade News nebo www.itradenews.cz nesmí být používány, kopírovány nebo jinak šířeny v jakékoliv formě či jakýmkoliv způsobem bez písemného souhlasu vydavatele.